2821
2789
عنوان

دندان عقل

154 بازدید | 20 پست

چند ساله تو عکس رادیولوژی هر ۴ تا دندون عقلم هست اما کامل درنمیان زیر لثه ان هنوز یعنی نهفته ان ؟ 😰 تا الان هیچ دردی هم نداشتن دقت نکرده بودم بهشون تا اینکه تو عکس دیدم ممکنه چند سال طول بکشه تا کامل دربیاد ؟ 

برای منم نهفته بود و ریشه اش به صورت افقی رشد کرده بود 

تا چندین سال نیم سانت ازش زده بود بیرون ، همین باعث شده بود دندون بغلیش بپوسه ، تا اونو نمیکشیدم نمیتونستم دندون کناری رو درست کنم

رفتم دکتر برام کشید ، ولی واقعا سخت بود

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برای منم نهفته بود و ریشه اش به صورت افقی رشد کرده بود  تا چندین سال ، نیم سانت ازش زده بود بی ...

چه علایمی داشتی ؟ میگن درد داره ورم میکنه اما من هیچ علایمی ندارم 

چه علایمی داشتی ؟ میگن درد داره ورم میکنه اما من هیچ علایمی ندارم 

علائم خاصی نداشت . نه تا قبل از کشیدن ، درد نداشت

دندونامو میخواستم درست کنم ، دکتر گفت تا دندون عقل رو نکشی نمیتونی کناریش رو درست کنی منم کشیدم

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
معمولی کشیدید یا جراحی خیلی درد داشت

جراحی کردم 

دندونم ریشه اش به صورت افقی رشد کرده بود 

موقع جراحی که آمپول بی حسی زد ، ولی خود دکتره پدرش در اومد تا دندون رو بکشه ، از بس فکمو فشار داده بود ، فکم درد میکرد 

دندونم رو خورد کرد تا بتونه درش بیاره 

اما بعد اینکه بی حسی رفت ، دردش خیلی خیلی زیاد بود ، از درد زیاد ، سر درد گرفته بودم ، صورتم درد میکرد ، فکر کنم تبم کردم ، دکتر بهم آمپول مسکن داده بود ، زدم خوب شدم  

ولی دندونم رو هر جایی نمیکشید میگفتن نزدیک عصبه ، ما نمیکشیم . دکترم رو خدا خیر بده ، هم خیلی منصف بود ، هم کارش خیلی خوبه ، هم قبول کرد دندون رو بکشه 

جراحی کردم  دندونم ریشه اش به صورت افقی رشد کرده بود  موقع جراحی که آمپول بی حسی زد ، ...

ممنونم از توضیح کامل و جامعت عزیزم واقعا تشکر اره من دیابتم دارم خیلی میترسم ولی هرچی میمونه بدتر میشه الان پودر شده فقط ریشه مونده 

2790
2823
2791
2779
2792