sunshine5233 مدیر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 1405 عنوان دندان عقل | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 20 پست چند ساله تو عکس رادیولوژی هر ۴ تا دندون عقلم هست اما کامل درنمیان زیر لثه ان هنوز یعنی نهفته ان ؟ 😰 تا الان هیچ دردی هم نداشتن دقت نکرده بودم بهشون تا اینکه تو عکس دیدم ممکنه چند سال طول بکشه تا کامل دربیاد ؟ 1402/10/25 | 06:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربانو2 عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 8301 ممنونم از توضیح کامل و جامعت عزیزم واقعا تشکر اره من دیابتم دارم خیلی میترسم ولی هرچی میمونه بدتر می ... خواهش میکنم عزیزم چند تا دکتر خوب پیدا کن ببین چه کار باید بکنی ، اگه بتونی بکشی اگه تهرانی دکتر ناصر رستم زاد منصور ، دکتر خوبیه تو شهر ری هست خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ♥️
__mariii__ عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 745 منم دوتا دندون عقل فك پايين نيمه نهفته بود نصفش داخل و به صورت افقي و نصفش بيرون،،، جراحي كردم كشيدمشون.اولي اصلا درد نداشتم بعدش ولي دومي رو ك بعد چهار سال كشيدم پوسيده شده بود و عفونت داشت بعد كشيدن اذيت شدم بعد يك هفته خوب شدم.
ماهیتپلی عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 6184 دندون عقل شما نهفته هست و درنمیاد باید با جراحی درش بیارید ♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺
شیرین۶۷۶۷۱۳ عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2522 خواهش میکنم عزیزم چند تا دکتر خوب پیدا کن ببین چه کار باید بکنی ، اگه بتونی بکشی ... عه چ خوب اتفاقا منزل پدرم شهرری هست واقعا ممنونم عزیز دلم خیلی لطف کردی خدا برات بسازه الهی
مهربانو2 عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 8301 عه چ خوب اتفاقا منزل پدرم شهرری هست واقعا ممنونم عزیز دلم خیلی لطف کردی خدا برات بسازه الهی خواهش میکنم عزیزم 🌹🌹🌹 خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ♥️