2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم تاپیک هست؟ بلد نیستم چجوری لینک بزارم شما بلدی؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11359764/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

تاپیکی که میخوای حذف کنیشو 

دستتو بزار روی عنوانش و نگه دار بعد گزینه هاش که اومدن بزن روی کپی ادرس لینک بعدم برو توی این تاپیکی که بهت دادم لینکو  paste  کن

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
کدوم تاپیک هست؟ بلد نیستم چجوری لینک بزارم شما بلدی؟

میری تو نی نی سایت من

بالا سمت چپ گوشی ات اونجا که عکست هست

بعد میاد تاپیک هایی که زدی 

میری رو عنوان تاپیکت و کپی اش میکنی

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

میری تو نی نی سایت من بالا سمت چپ گوشی ات اونجا که عکست هست بعد میاد تاپیک هایی که زدی  میری ...

بقیشم تصویری توضیح میدین

دعا کنید کسانیکه دلمو شکستن خدا جوابشونو بده

ممنون

امیدوارم متوجه شده باشین 

فک کنم خیلی بد توضیح دادم

امیدوارم متوجه شده باشین  فک کنم خیلی بد توضیح دادم

راستش دقیق نفهمیدم حالا امتحان میکنم ایشالله که نتیجه میگیرم

دعا کنید کسانیکه دلمو شکستن خدا جوابشونو بده

راستش دقیق نفهمیدم حالا امتحان میکنم ایشالله که نتیجه میگیرم

ببین عزیزم اون تاپیکت که میخوای حذف کنیو انگشتتو بزار روی عنوانش و نگه دار  عنوان میشه این قسمت