2821
2789

بعدش روی عنوان که نگه داشتی این گزینه میاد که بزن روش

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان تا اینجایی که گفتم شما لینک تاپیکی که میخواین حذف کنین رو کپی کردین 

بعدش میرین توی حذف تاپیک که البته الان قفله فقط روزای زوج و ی ساعتای خاصی باز میشه  و این قسمتی که پیام میزارن دستتو نگه دار و بین رو این گزینه 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
این تاپیک انگار قفله

بله فقط روزهای زوج بازه اونم بازه زمانی داره

مثلا از ساعت ۱۰صبح تا ۱۲ ظهر

و از ۱۴ بعدازظهر تا ساعت ۱۵

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

بله فقط روزهای زوج بازه اونم بازه زمانی داره مثلا از ساعت ۱۰صبح تا ۱۲ ظهر و از ۱۴ بعدازظهر تا ساعت ...

آره الان رفتم خوندم فهمیدم یک دنیا ممنون

دعا کنید کسانیکه دلمو شکستن خدا جوابشونو بده

الان تا اینجایی که گفتم شما لینک تاپیکی که میخواین حذف کنین رو کپی کردین  بعدش میرین توی حذف ت ...

ممنونم خیلی خوب توضیح دادید فهمیدم

دعا کنید کسانیکه دلمو شکستن خدا جوابشونو بده

ممنونم خیلی خوب توضیح دادید فهمیدم

خواهش میکنم عزیزم

2825
2823
2791
2779
2792