2777
2789

من عاشق پسریم که الان کات کردیم چند ماهه کات کردیم منم تصمیم گرفتم ۴۰ شب نمازشب بخونم تا خدا مارو بهم برسونه 

دقیقا الان من وسط چله م و اونی که عاشقشم تازگی سروکله ش پیداشده استوری هامو نگاه میکنه لایک میکنه و اینا البته هنوز پیام نداده

بنظرتون خدا داره حاجتمو میده که وسط چله این اتفاقا افتاد؟

اره .

اینکارارو نکنید .

با چبه دعا و..... دنبال ازدواج و عشق نباشید .

عاقبت خوبی نداره

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره . اینکارارو نکنید . با چبه دعا و..... دنبال ازدواج و عشق نباشید . عاقبت خوبی نداره

چرا؟خب خدا میتونه هر غیرممکنی رو ممکن کنه منم که دوسش دارم دلم میخواد باهاش ازدواج کنم

چرا؟خب خدا میتونه هر غیرممکنی رو ممکن کنه منم که دوسش دارم دلم میخواد باهاش ازدواج کنم

اره .

نگفتم ممکن نمیکنه .‌خیلیم ممکن میکنه .

اما اخرش به طلاق و ....‌میکشه .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چ قشنگگگگ..قسمت من شه برگرده...منم نمازشب میخونم..انشلا ک بشون برسیم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

اره خدا حواسش هست تو دل بنده هاش چی میگذره مطمئن باش خواستت به صلاحت باشه ناممکنی که فکر میکنی ممکن ...

میدونی اون باعث شد من به خدا نزدیک بشم یعنی اونو که ازدست دادم به خدا نزدیک شدم واقعا وقتی فکرمیکنم خیلی عجیب بنظر میرسه که یه نفر باعث بشه من سمت خدا برگردم قبلا هیچ وقت اهل نماز نبودم

بعد کات اینقد حالم بد بود که فقط با نماز آروم میشدم

مساله ازدواج ازونچیزاس ک واقعا باید سپرد ب خدا بگو اگه صلاح جفتمونه مارو بدون دردسر بهم برسون وگرنه مارو براحتی از دل هم بیرون کن

خدانکرده فردا روزی نگی ک خودم کردم که....

میدونی اون باعث شد من به خدا نزدیک بشم یعنی اونو که ازدست دادم به خدا نزدیک شدم واقعا وقتی فکرمیکنم ...

میدونم عزیزم حس مشابهت رو تجربه کردم منم یکی رو دوست داشتم خیلی هم برای داشتنش دعا کردم و نذر کردم ولی نشد ولی بعدش خداروشکر کردم که نشد چون یه چیزی در موردش فهمیدم که متوجه شدم چقدر خدا دوستم داشته و صلاحم رو میخواسته که با اون همه اصرار من نشده واقعا هنوزم هزار بار شاکرم که نشد ولی امیدوارم برای شما اگر به صلاحته و بعدش پشیمونی نداره بشه🤍

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
مساله ازدواج ازونچیزاس ک واقعا باید سپرد ب خدا بگو اگه صلاح جفتمونه مارو بدون دردسر بهم برسون وگرنه ...

اشکال نداره حتی اگه بعدا پشیمون بشم میگم انتخاب خودم بوده این بهتره از حسرت و هیچ وقت نرسیدن

انشالله ممکن میشه برات عزیزم ولی بنظرت این طرف من آخرش پیام میده برمیگرده

انشلا ک میاد

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

سلام استارتر چقدر شرایطمون مشابه همه...منم با رفتنش به خدا نزدیکتر شدم ولی هنوزم خیلی دوسش دارم تو از نماز شب حاجت گرفتی؟برگشت سمتت؟