2777
2789
عنوان

جاری سمی ۲

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 80 پست
خوب می‌کنی که مطابق رفتار شوهرت جلو میری  من شرایطم طوری بود که دوتا بچه آوردم اصلا هیچکدوم از ...

این جاری منم از اول می خواست دخالت کنه به شوهرم گفتم خودت جوابشو بده درست نیست من چیزی بگم .حتی تو خرید جهیزیه منم می خواست نظر بده که من از اتاق خارج شدم و شوهرم جوابشو داد عصبانیم شد سرش  داد زد .

از همون اول اجازه دخالت بهش ندادیم .

شما دقیقا اخلاقت عین منه 

ینفر که از چشمم بیفته دیگه افتاده

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم منتظرم فقط شوهرم بیخیال شون بشه انگار چشم شوهرمو بستن هرکاری میکنن نمی‌بینه اصلا

اره شوهر منم انگار یه ربات بود ک فقط دستورهای دادلشاوزن دادشاشو میدید 

ولی آخرش طلسم شکسته شدوگریه هامودعاهام سرنمازام جواب داد.صبورباش وهرروز بعدنمازصب سوره یاسین بخونم وارزوکن 

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
شوهرم ازبس رو داد ک آخرش گفتن زنتو بزار خونه باباش پسرتو بردار بیار  بااینکه اصلا بچمو یه بارم ...

الهی شکر چیکارکردی که شوهرت دیگه به حرف اونا نیست چ خانواده بیشعوری دارن مگه خودشون اجازه  میدادن کسی تو زندگیشون دخالت کنه

اهانت به نظرات =با ابلاغ گزارش اعلام دوستی ازطرف مرد=با ابلاغ گزارش
این جاری منم از اول می خواست دخالت کنه به شوهرم گفتم خودت جوابشو بده درست نیست من چیزی بگم .حتی تو خ ...

افرین ب شوهرتون 

من مقصراول واصلی همسرم بود.خیلی جلوشون سست وبی اراده بود.انگار ازش یه ربات وبرده ساخته بودن

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
شما دقیقا اخلاقت عین منه  ینفر که از چشمم بیفته دیگه افتاده

آره اونا اعتماد منو از دست دادن ،ولی من نمی خوام قهر و کدورت باشه بین خانواده ها برای همین  محبت می کنم هدیه برای بچه هاش می گیرم .برای خودش هم .

وقتی می یان خونمون خوب پذیرایی می کنم احترام می ذارم .

فقط به خاطر رضای خدا که همسرم خوشحال بشه و مجبور به قطع رحم نشه.

الهی شکر چیکارکردی که شوهرت دیگه به حرف اونا نیست چ خانواده بیشعوری دارن مگه خودشون اجازه  میدا ...

بیشهورتر از هرچی فکر کنی 

دیگه بهش گیرندادم ک چرابازن داشت چت میکنی،چراجواب پیاماشومیدی،چرا ب دهنشون هستی،چرامنونمیبینیو.......

ولی درعوضش محبتمووزبون بازی ویادگرفتم بهش زیادکردم 

و۴۱بارسوره یاسین روبعدنمازصب ب نیت خوشبختی واینکع دست همه جلوشوهرم روبشه وعاشقم بشه می‌خوندن 

ذکروسوره ازهمه بیشترتاثیرگذاشت 

من بعد۸سال سختی کشیدن از این قوم لجوج ومجوج تازه یکم یا گرفتم چجوری برابرشون صبور باشم و برخورد کنم

دمش گرم تو هم راحت شدی  من و شوهرم اعتقادمون براینه حتی پدرومادرهم دخالت کردن=با کات

دمش ک گرم ولی خودش خیلی عذابم داد😅

شما دقیقا اخلاقت عین منه  ینفر که از چشمم بیفته دیگه افتاده

من تو زندگی قبلیم ی جاری داشتم خیلی دخالت وحسودی میکرد شب حنابندان ماشینش ماشین عروسمون بود برادرشوهرم راننده ماشین بود داریم هم جلو نشسته بود همین دوبرادرهم بودن وچندتا خواهر برادرشوهرم بوق زد جاریم گفت بوق نزن تو اسلام جلب توجه حرامه منم بدم اومد گفتم شب عروسی اگه قراره اینجوری حرف بزنی تو ماشین نشین بیوه که نیستم برادرشوهرمم تا تونست بوق زد فرداشبش دیگه تو ماشین ننشست اصلا تو عروسی ندیدمش سراغشو گرفتم خواهرش گفت سرش درد می‌کنه رفته استراحت کنه

اهانت به نظرات =با ابلاغ گزارش اعلام دوستی ازطرف مرد=با ابلاغ گزارش
چی کشیدی،واقعا شرایط سختیه اینطوری.

خدا همتونو کمک کنه وزندگیتون بر وفق مراد تون باشه 

اون چیزایی که من کشیدم هیچکس نکشه 

من تو کل فامیل معروف شدن از دست خانواده شوهرم😅

آره اونا اعتماد منو از دست دادن ،ولی من نمی خوام قهر و کدورت باشه بین خانواده ها برای همین  محب ...

افرین خوده منی

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
من تو زندگی قبلیم ی جاری داشتم خیلی دخالت وحسودی میکرد شب حنابندان ماشینش ماشین عروسمون بود برادرشوه ...

😂چقد سوخته بنده خداشب عروسیتون