2777
2789
عنوان

جاری سمی ۲

1082 بازدید | 80 پست

چند سال پیش وقتی تازه عروس بودم با مادرشوهرم رفته بودیم بیمارستان عیادت مریض همسرم سر کار بود ما اسنپ گرفتیم رفتیم .

موقع برگشت مادرشوهرم به برادر شوهرم گفت من می مونم ،تو عروسمونو می رسونی ؟ 

برادر شوهرم قبول کرد .

داشت اذان مغرب میداد جاریم گفت ما میریم نماز خونه و میاییم ،تا اونا برگردن من و بچه جاریم هم رفتیم رستوران بیمارستان ،برای بچه اش غذا گرفتم خورد .

وقتی برگشتن به نظرم اومد دعوا کردن برادر شوهرم ناراحت بود ،خلاصه اومدن و سوار ماشین شدیم و راه افتادیم .

برادر شوهرم چندتا خیابون که رفت یکدفعه گفت می بخشید ما جایی کار داریم میشه شما رو یه جا پیاده کنیم با بی آر تی خودت بری ؟ 

منم گفتم خب چرا تو همون بیمارستان نگفتید ؟ 

گفت دیگه یکدفعه کار پیش اومد منم دیگه چیزی نگفتم .

ترافیک وحشتناکی هم بود تا برسیم خیابون اصلی طول کشید ،منم خیلی ناراحت بودم پیاده شدم اسنپ گرفتم رفتم خونه ولی ساعت یازده شب رسیدم .گوشیمم خاموش شده بود و خانواده ام کلی نگرانم شدند .

بعد جاریم زنگ زده بود به مادرشوهرم گفته بود من به اصرار خودم پیاده شدم .

همین موضوع باعث شد حس اعتمادی  که به برادر شوهرمم داشتم و اونو مثل برادرم می دونستم از بین بره .چون قطعا برادرم هیچ وقت منو شب وسط خیابون اون سر شهر پیاده نمی کرد .

همین موضوع باعث شد یکسال بعد که جاریم پیشنهاد داد با هم شریکی یه ویلا بخریم بهش بگم ویلای داداشم هست هر وقت بخواهیم می ریم اونجا نیازی نداریم .

همین موضوع باعث شد چند سال بعد که خواستند منزل پدریشونو بسازن و سود مادی داشت ، من نذارم همسرم مشارکت کنه.

گفتم مگه چندتا برادر داری، بذار برادریتون سر جاش بمونه .

و اونم حق رو به من داد .و گفت مشارکت نمی کنه.

آخرم سر رفتار جاریم موفق نشدند بسازن .

از جاری جماعت خوشم‌نمیاد 

جاری خودمم کات کردم خلاص 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تااینجاش حق باتو بوده وبیشهوری از اونا 

بعدش؟؟؟

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
اخه آدم چجور می‌تونه کات کنه بخاطر شوهرش و بچه ها باید تحمل کنیم 

منم بایکی از جاریهام ک سم تر ازاون یکی دیگه بودکات کردم .منظورهمون قطع رابطه هست.فقط مهمونی جایی بیبینیم‌همو از دور یه سلام مختصر می‌دیم ورد میشیم

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
اخه آدم چجور می‌تونه کات کنه بخاطر شوهرش و بچه ها باید تحمل کنیم 

من اصلا هیچ وقت چیزی بر خلاف میلم تحمل نمیکنم 

و جاری من انقدر مشکل داشت که خود شوهرم بهم تذکر داده پیداشون شد اصلا نباید باهاش ارتباط بگیری 

اسمون و زمینم بهم بیاد محاله اشتی کنم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋