مامانکمند مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 193 عنوان لاغری با ... 649 بازدید | 18 پست تو اینستا خیلی دیدم ی نوشیدنی درست میکنند با سیب و دارچین و لیمو ترش میزاره ده دقیقه بجوشه بعد هر وعده غذای میخوره کسی با این روش لاغر شده 1402/10/25 | 01:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازبانو_و عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4650 بعدهروعده غذایی نه ناشتا بخوری من امتحان کردم واقعا احساس میکنم دارم وزن کم میکنم😍 زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودشرا به دنیا بیاورد؛ آنهم در بزرگسالی...
sunrose عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 16657 اگه میخوای لاغر بشی از صبح تا شب کارخونه انجام بده ترجیح میدم چاق باشم 😄😄😄
مامانکمند مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 193 اگه میخوای لاغر بشی از صبح تا شب کارخونه انجام بده من از صبح ک بیدار میشم باشگاه میرم بچه کلاس میبرم بعدش یکساعت تو پارک بدو بدو میکنم باهاش دستگاه ورزشی تو پارک میرم آخر سرم چاق چاقم
مامانکمند مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 193 بعدهروعده غذایی نه ناشتا بخوری من امتحان کردم واقعا احساس میکنم دارم وزن کم میکنم😍 چقدر باید ناشتا خورد ببخشید بیرونرویی میگیرید یا ن
ooexjkenns عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 572 من از صبح ک بیدار میشم باشگاه میرم بچه کلاس میبرم بعدش یکساعت تو پارک بدو بدو میکنم باهاش دستگاه ورز ... ن اینا فایده نداره
نازبانو_و عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4650 چقدر باید ناشتا خورد ببخشید بیرونرویی میگیرید یا ن نه بیرون روی نگرفتم من یه فنجون مییخورم، تو یه پیجم دیدم گفت یه فنجون بخورید ناشتا زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودشرا به دنیا بیاورد؛ آنهم در بزرگسالی...
shiiiilaaaa عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 5545 من از صبح ک بیدار میشم باشگاه میرم بچه کلاس میبرم بعدش یکساعت تو پارک بدو بدو میکنم باهاش دستگاه ورز ... واقعا!حتما خوراکتون زیاده.برنج و ماکارونی و کره و روغن زیاد نخورید
مامانکمند مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 193 نه بیرون روی نگرفتم منییه فنجون مییخورم، تو یه پیجم دیدم گفت یه فنجون بخورید ناشتا آخه تو ی پیج خوندم ک نوشته بودند بیرونرویی میگیرن ی سریا هم گفتند ادرارآور ه
مامانکمند مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 193 واقعا!حتما خوراکتون زیاده. برنج و ماکارونی و کره و روغن زیاد نخورید تا جایی ک یاد دارم تو این ۳۴سال سن همش رژیم بودم بدلم مونده سالاد ماکارونی بخورم ی ی دل سیر غذا🙂↕️
shiiiilaaaa عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 5545 تا جایی ک یاد دارم تو این ۳۴سال سن همش رژیم بودم بدلم مونده سالاد ماکارونی بخورم ی ی دل سیر غ ... یه نمونه رژیم غذایی روزمره تون رو میگید؟
نازبانو_و عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4650 آخه تو ی پیج خوندم ک نوشته بودند بیرونرویی میگیرن ی سریا هم گفتند ادرارآور ه کامنت چرت و پرت الکی زیاد میذارن من یه هفته است میخورم اصلا اینجوری نبوده از طعمش هم خوشم میاد به شرطی که دارچینش زیاد نباشه😁 زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودشرا به دنیا بیاورد؛ آنهم در بزرگسالی...
مامانکمند مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 193 یه نمونه رژیم غذایی روزمره تون رو میگید؟ الان کتو هستم صبح ناشتا آب ولرم صبحانه ۲۰ گرم پنیر خامه ی ی عدد گوجه ی عدد خیار ۲۵گرم خامهناهار مثلا ۱۲۰گرم گوشت جرخ کرده و قارچ و ۲۵گرم پنیر پیتزا میان وعده ۱۵گرم بادام زمینی شام دوعدد تخم مرغ کامل و گوجه و ۲۵گرم پنیر پیتزا قبل از خواب سالاد