2777
2789
عنوان

اشتهای زیاد در بارداری چیکار کنممم

304 بازدید | 10 پست

خانما من تا همین چندوقت پیش اصلاااااا میل به غذا نداشتم درحد یه قاشق به زور میخوردم و همش تهوع و استفراغ داشتم

الآن ماه پنجمم چندروزه اشتهام خیلیییی زیاد شده جوری که یه عالمه غذا بخورم باز گشنمه نیم ساعت بعدش چیکار کنم نمیخوام اضافه وزن بگیرم چیکارکنم که اشتهام کم شه اگه غذا نخورم هم معده درد و سرگیجه میگیرم

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

وای کاش مال منم برگرده منی ک عاشق غذا بودم الان سر سفره میشینم میخوام ببخشید بالا بیارم مثل اینا شدم ک معده اشونو عمل کردن

بخور بابا کم بخور تعداد وعده اتو زیاد کن از فرصت استفاده کن😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای کاش مال منم برگرده منی ک عاشق غذا بودم الان سر سفره میشینم میخوام ببخشید بالا بیارم مثل اینا شدم ...

منم اصلااا نمی تونستم غذا بخورم وزن هم کم کردم از بس اشتهام کور شده بود و بالا میاوردم

حالا چندروزه اشتهام وحشتناک شده میترسم چاق شم😭

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
حالامن باردارم اصلااامیل ندارم ب غذا  ناهار لب نمیزنم فقط صبونه با چندلقمه شام  دکترمم گ ...

منم کلی کم کردم دکتر گفت باید اضاف کنی اشتهام کوره کور بود

از وقتی وارد ماه پنجم شدم اشتهام زیاد شده و میترسم چاق شم

منم اصلااا نمی تونستم غذا بخورم وزن هم کم کردم از بس اشتهام کور شده بود و بالا میاوردم حالا چندروزه ...

اگ میتونی بخور بابا بچتم خوب رشد میکنه بعدشم دوران شیردهی بازلاغر میشی نگران چی هستی

اگ میتونی بخور بابا بچتم خوب رشد میکنه بعدشم دوران شیردهی بازلاغر میشی نگران چی هستی

میترسم هیکلم خراب شه بعد زایمان هم کم نکنم

میترسم هیکلم خراب شه بعد زایمان هم کم نکنم

هییییچ نترس بچت الان احتیاج داره به خوردن شما 

فردامیخای زایمان کنی کلی خون ازدست میدی انرژی باید داشته باشی برا بچه بزرگ کردن 

شیرباید بدی دوسال بزار بدنت قوی باشه 

بخدامن کم خونیم انقدرشدسده سه تا قرص اهن تجویزکرده برام 

کلی باید بخورم چیزای خون سازو اینا 

ولی اشتهام صفررررره متاسفانه 

هییییچ نترس بچت الان احتیاج داره به خوردن شما  فردامیخای زایمان کنی کلی خون ازدست میدی انرژی ب ...

الآن چندماهته؟

۲۸,هفتم

واقعا گفتم شاید زیر ۴ ماهی که اشتها نداری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز