2777
2789

شربت زادیتن خوبه

اونم با مشورت پزشک یا داروساز

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای کودک ۵ ساله؟

آری

من قبلا میدادم بهش اما سخت پیدا میشه.

الان اگه آبریزش بینی یا خارش داشته باشه شربت سیتریزین میدم

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

دکتر پسرم از یک سالگی ب بعد بخاطر حساسیت داده بود بهش

آری من قبلا میدادم بهش اما سخت پیدا میشه. الان اگه آبریزش بینی یا خارش داشته باشه شربت سیتریزین می ...

خیلی کلافه شدیم کل بدنش میخاره التهاب گلو هم داره

آزمایش مدفوع برای انگل هم منفی شد

کلا موندیم ک چرا میخاره بدنش حتی چشماش

♥️ALLAH♥️
عارضه پوستی ایجاد نمیکنه برای بچه ۵ ساله؟

نه گلم

دختر من 2 ساله و خورده ای هست، همیشه استفاده میکنم براش. 

چون آلرژی داره. همیشه تنش بیرون میریزه. میخارونه. کرم بتامتازون میزنم، مثل آب روی آتیشه

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
خیلی کلافه شدیم کل بدنش میخاره التهاب گلو هم داره آزمایش مدفوع برای انگل هم منفی شد کلا موندیم ک چ ...

باید ببینی به چی حساسیت داره مدیریتش کنی.

زادیتن اگه پیدا کردی عالیه

ممنونم عزیزم

خواهش میکنم

اما احتمال میدم فرزندتون مثل دختر من آلرژی غذایی داره. 

بهتره به یک متخصص یا فوق تخصص بیماری‌های آلرژی ببرین. 

چون بچه هایی که آلرژی غذایی دارن. علاوه بر اینکه بدنشون بیرون میریزه و خارش دارن،در مواردی دچار التهاب گلو یا گوش، خس خس سینه و غیره میشن. 

که بعضی مواقع خیلی خطرناک هست و باید اقدام جدی بشه

یکی از آلرژی زا ترین موارد بادام زمینی هست. که خدای نکنه فرزندتون دچار آلرژی هست. اصلا نباید بهش بدین. 

بازم بیشتر مراقب باشین. دکتر متخصص آلرژی حتما ببرین. 

شب خوش

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
خواهش میکنم اما احتمال میدم فرزندتون مثل دختر من آلرژی غذایی داره.  بهتره به یک متخصص یا فوق ...

ممنونم عزیزم از توضیحاتی ک دادین

والا نوبت گرفتیم از دکتر آلرژی کودکان فقط واس تست آلرژی کارمون وحشتناک سخته چون تن به یه آمپول ساده نمیده چ برسه تست آلرژی😔

درد یکی ۲تا نیس ک خدایی

♥️ALLAH♥️