2821
2789
عنوان

مشاورتحصیلی❤️

91 بازدید | 14 پست

سلام و وقت بخیر✨

امیدوارم که حال دلت خوب باشه😍❤️

من مشاور تحصیلی و دانشجوی پرستاری هستم👩🏻‍💼

هر سوال و ابهامی در رابطه با کنکور و هر پایه تحصیلی دیگه که دارید میتونید از من بپرسیدو جهت رزرو ثبت نام مشاوره میتونید اقدام کنید✔️

به همراه 1 جلسه مشاوره رایگان🥹🌸

تو 5 ماه میتونم پرستاری بیارم؟ کم خوندم ولی صفر نیستم لطفا راهنمایی کنید.. ازادم باشه مشکلی نیست

با یه برنامه درست و اولویت قرار دادن دروس مهم تر و صد البتههه سرمایه گذاری رو نهایی ها بله میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دروس مهم ینی چی ؟؟ ینی کل کتاب رو نمیرسم بخونم ؟

ببین اول باید بیای مباحث مهم رو کار کنی و وقتی روی اوها که مثلا ۷۰ درصد سوالارو تشکیل میدن تسلط پیدا کردی بعدش اگر هنوز زمان داشتی که فک میکنم داری بیای روی اون ۳۰ درصد باقی مونده وقت بزاری

مدرک رشته حسابداری دانشگاه آزادبادولتی خیلی فرق میکنه کارپیدامیشه براش

اصولا آزاد و دولتی خیلی فرق نمیکنن مهم اینه کارتو بلد باشی.

اما خب عموی من حسابداری بهشتی بودن و خیلییی راحت هر شرکتی درخواست میدن برای کار بدون شرکت توی آزمون قبولش میکنن به خاطر اعتبار مدرکش.

بقیه کسایی که دانشگاه های آزاد و پیام نور بودن یا با آزمون و یا پارتی تونستن کار پیدا کنن

سلام ، من انسانی ام 

دوازدهم.

به نظرتون میشه توی سه ماه فرهنگیان اورد؟ 

صفر نیستم. با قلمچی پیش اومدم تا حالا 

ولی ترازام خیلی خوب نیستن

پایین پنج هزار نداشتم ولی بالای ۶۰۰۰ هم نبوده

بالاترین ۵۸۰۰

👩🏻‍🏫

سلام ، من انسانی ام  دوازدهم. به نظرتون میشه توی سه ماه فرهنگیان اورد؟  صفر نیستم. با ق ...

سلام عزیزم ترازتون به نسبت بد نیست و خب الان بخش اعظم قبولی فرهنگیان شده امتحانات نهایی و مصاحبه پس برای قبولی شانس دارید..

منطقه ۲اماخوب من سال ۹۹درسم تموم شدالان نمیدونم باوجودتغییرکتابامیتونم یانه یااینکه همون برم دانشگاه ...

عزیزم تغییر کتابا جوری نیس که نتونی باهاش کنار بیای

بنظرم بد نیست که اول شانستو امتحان کنی شاید تونستی امسال رشته بهتری از حسابداری قبول شی اگه نشد هم که با همون رتبه حسابداری آزاد رو میزنی

ولی تو این مدت با قی مونده تا کنکور سعی کن تلاشت رو بکنی