2777
2789
شما دندونات به ارتودنسی نیاز داره عزیزم ارتودنسی فاصله هارودرست میکنه فقط اگه ارتودنسی کردی حتما مس ...

اوکی

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران کلینیک میشناسم هر فک ۸ عدد ۵ و ۵۰۰کارشم عالی

این آف خورده ها تو دیوار پُره

دوست من رفت یه جایی که همین قیمت بودن به قول خودشون جشنواره آف گذاشته بودن میگفت اونجا ۸ نفر اومده بودن میگفتن تو یک ماه ده بار کامپوزیت ها افتادن می‌ترسیم چیزی بخوریم با شیر برنج زنده موندیم تا دکتر رسیدگی کنه

من انجام دادم از همون روز اول بادوم میخوردم آخ نگفته تا الان

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
وسط دو تا دندان جلویی فک بالاته ن؟ فک کنم سوراخ شده ناشی از غذاهایی که مونده

والا یکسره اونو نخ میکشم چیکنمش بعد زایمانمم اینجورشده خودمو بستم به کلسیم حالا

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
این آف خورده ها تو دیوار پُره دوست من رفت یه جایی که همین قیمت بودن به قول خودشون جشنواره آف گذاشته ...

جاری منم یدون رنگ سیاه داره اوندهمش می افته سریه سومشم هست 

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
والا یکسره اونو نخ میکشم چیکنمش بعد زایمانمم اینجورشده خودمو بستم به کلسیم حالا

عکس داری ازش؟

کامپوزیت باید انجام بدیم

قشنگم یه صلوات محمدی پسند مهمونم میکنی؟❤️‍🩹
جاری منم یدون رنگ سیاه داره اوندهمش می افته سریه سومشم هست 

اصلأ اعتماد نکنید

یا یه کاری نکنید یا وقتی تصمیم به انجام کاری دارید برید جاهای معتبر که پسفردا ده برابر خرج رو دستتون نذاره

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بستگی داره چه برندی بزنی از ۷۰۰ داره به بالا (منظور هر یدونه) من آی پی اس آمریکایی زدم دو فک ۲۲ تو ...

کی زدی؟نمیدونی تازگیا هزینه ارتودنسی چنده؟

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم