2777
2789

حالا اسی خوبه زیادم دهنتو وانکنی معلوم نیستا خودت میدانی🤧🤧🤧

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما دندونات به ارتودنسی نیاز داره عزیزم

ارتودنسی فاصله هارودرست میکنه فقط اگه ارتودنسی کردی حتما مسواک بزن 

من ارتودنسی کردم رعایت نکردم دندونام زردشده

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
فاصله رو نمی بینی؟

خوب هرکسی یه جوره دیگه 😐😐

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
خب قشنگم ارتودنسی انجام بده

باید خودم پول شو بدم ک الان ندارم

نمیدونید فک بالا حدودا چه قدر میشه؟

من ساید نیاز باسه دندون هم بزارن

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

باید خودم پول شو بدم ک الان ندارم نمیدونید فک بالا حدودا چه قدر میشه؟ من ساید نیاز باسه دندون هم ب ...

من میخوام انجام بدم هر  فک ۷ تومن 

ی صلوات بابت نیتم میفرستی🥺💕(متخصص پوست ومو) کاربری دست سه نفر هست دوستای گلم🌱❤ دختر🇹🇷ام🙂

ببند🤭🤣

خوبه والا من عیب ندیدم

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
حالا اسی خوبه زیادم دهنتو وانکنی معلوم نیستا خودت میدانی🤧🤧🤧

نه ببین لزار لبخند بزنم بیبنی😐

وقتب هم حرف میزنم گاهی ددتای بالا دیده میشع

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

چشم نخورم دندونام شبیه ارتودنسیاس جنسشم خوبه به پدرم کشیدم جنسشم سفیده کاملا اما یه لکه ی زرد افتاده ...

وسط دو تا دندان جلویی فک بالاته ن؟

فک کنم سوراخ شده ناشی از غذاهایی که مونده

قشنگم یه صلوات محمدی پسند مهمونم میکنی؟❤️‍🩹