2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینه کامپوزیت نمیدونی چند در میاد برا دندون های فک بالا؟

بستگی داره چه برندی بزنی

از ۷۰۰ داره به بالا (منظور هر یدونه)

من آی پی اس آمریکایی زدم دو فک ۲۲ تومن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
تهران کلینیک میشناسم هر فک ۸ عدد ۵ و ۵۰۰کارشم عالی

یعنی هر دندانی پنج میلیون یا هر فکی ؟

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

چشم نخورم دندونام شبیه ارتودنسیاس جنسشم خوبه به پدرم کشیدم جنسشم سفیده کاملا اما یه لکه ی زرد افتاده وسط دندان بالاییام وسط انقد مواک زدم نمیره میترسم جرم گیری بزنه خراب کنه مینای دندانمو الان دنبال روش هیدروکسایدم نمیدونم چجوریه

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
بستگی داره چه برندی بزنی از ۷۰۰ داره به بالا (منظور هر یدونه) من آی پی اس آمریکایی زدم دو فک ۲۲ تو ...

چند وقته زدی منم میخوام بزنم میترسم دندونام خراب شه دندونای خودم هیچ مشکلی نداره فقط خیلییی سفید نیستن یکم. فاصله دارن 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

دندون های به این مرتبی و تمیزی ،گرفتی مارو اسی ؟🥴🥴🥴😐😐😐😐😐😐😐

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
بستگی داره چه برندی بزنی از ۷۰۰ داره به بالا (منظور هر یدونه) من آی پی اس آمریکایی زدم دو فک ۲۲ تو ...

بعد موندگاری این ک شما زدی تا چند ساله؟

کامپوزیت دندون خودت هست دیگ نه؟

اونو روش میزارن؟

قشنگم یه صلوات محمدی پسند مهمونم میکنی؟❤️‍🩹