2777
2789
اصلأ اعتماد نکنید یا یه کاری نکنید یا وقتی تصمیم به انجام کاری دارید برید جاهای معتبر که پسفردا ده ...

میگم شما الان رضایت داری از کامپوزیت؟

نگفت ماندگاریش چقدره؟

قشنگم یه صلوات محمدی پسند مهمونم میکنی؟❤️‍🩹
دنددن های فک پایینمم فاصله داره ولی دیده نمیشه

ارتودنسی کن

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضمانت داره گلم اتفاقی بیفته برات درستش میکنن

میدونم اتفاقا به دوست منم گفته بودن ضمانت نامه کتبی میدیم ولی دکتر من برگشت گفت خانوم من به کارم ایمان دارم پس فقط یکماه ضمانت میکنم اگه چیزی شد بیا یقمو بگیر

الان چهار ماهه اخ نگفته همه چی هم میخورم ، یکی از آشنا ها هم میگفت کامپوزیت کرده نمیتونه ساندویچ گاز بزنه

اونی که ده سال ضمانت می‌کنه بدون یه جای کارش میلنگه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من میخوام انجام بدم هر  فک ۷ تومن

وای جدی میگی؟کی قیمت گرفتی؟

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

کی زدی؟نمیدونی تازگیا هزینه ارتودنسی چنده؟

۴ ماه پیش

والا دختر طبقه پایینمون انجام داده ۱۶ تومن اونجوری که خودش می‌گفت

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
 میگم شما الان رضایت داری از کامپوزیت؟ نگفت ماندگاریش چقدره؟

کاملاً راضیم

گفت اگه سیگار نکشی و قهوه نخوری ده سال ماندگاری داره

میدونم اتفاقا به دوست منم گفته بودن ضمانت نامه کتبی میدیم ولی دکتر من برگشت گفت خانوم من به کارم ایم ...

والا چی بگم گلم قطعا هیچ ارزونی بی دلیل نیست من کامپوزیت نکردم اینم دوستم معرفی کرد 

۴ ماه پیش والا دختر طبقه پایینمون انجام داده ۱۶ تومن اونجوری که خودش می‌گفت

من می‌خوام این ماه انجام بدم فک میکردم بیشترازیناس

والا چی بگم گلم قطعا هیچ ارزونی بی دلیل نیست من کامپوزیت نکردم اینم دوستم معرفی کرد 

هیچوقت به این آف خورده ها اعتماد نکنید یارو خل نیست که فلان قد ببره به مواد کامپوزیت پول بده بعد بیاد همون مواد رو با قیمت نصف بزنه واسه ما

قطعاً موادشون آشغاله