2777
2789

من این ماه لتروزول و امپول سینال اف و دوفاستون استفاده کردم  ۵ روزهست از قطع کردن دوفاستون میگذره و خبری از پری نیست 

امروز صبح بی بی منفی شد با امروز میشه  ۴ روز دیگه موعدمه   و از بعد از ظهر تا الان سمت راست پهلوم و تخمدانم درد میکنه و تیر میکشه و ترشحات یکم ابکی دارم مثل تخمک گذاری چرا اینجوری شدم؟ یعنی داره پری میاد😔یا ممکنه باردار باشم؟ شما چه علائم هایی داشتین ؟؟ ترو خدا راهنمایی کنید من کسی رو ندارم که راهنماییم کنه😭🥺

انگار وقتی که یه دستشویی شدید داری

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلت چیه راسی

تنبلی دارم و فولی بالغ ندارم 🥺 این ماه هم فولی های انچنان جالبی نداشتم 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
الان ک خیلی زوده ممکنه ۷تا ۱۰روز بعد قطع قرص باردار شی

کدوم قرص؟ اخه ۴ روز دیگه موعدمه اگه باردار شده باشم الان باید مشخص باشه 

امروز بی بی روژان زدم منفی شد  

چند بود مثلا

روز ۱۰ سیکلم ۳ تا فولی داشتم دوتا ۱۱ و یه ۱۲  و همون روز و روز دوازدهم دوباره امپول سینال اف زدم  و روز سیزدهم سیکلم رفتم سونو و اون فولی ۱۲ نبودش فقط یه فولی ۱۱ و یه ۹ داشتم 😭نمی دونم چه بلایی سر اون فولی ۱۲ اومده

روز ۱۰ سیکلم ۳ تا فولی داشتم دوتا ۱۱ و یه ۱۲  و همون روز و روز دوازدهم دوباره امپول سینال اف زد ...

ببین منم تنبلی داشتم والا دکترم ی قرص ی قرص بروموکرپتین داد ی قرص متفورمین و ویتامین eگفت مصرف کت از شب سوم پریودتم کلومین بخور برامن اصلا ب کلومین نرسید باردارشدم ماه اول

ببین منم تنبلی داشتم والا دکترم ی قرص ی قرص بروموکرپتین داد ی قرص متفورمین و ویتامین eگفت مصرف کت از ...

والا من این همه امپول زدم خدایی درد هم داشت جاش میسوخت و اقدامم داشتم دیگه ببینیم چی میشه اگرم نشدم دکترمو عوض میکنم