2777
2789
عنوان

مشورت میخوام

206 بازدید | 9 پست

اخلاقم با مربیم اصلا جور نیست خیلی گشتم مربی کار بلد پیدا کنم که سنگین کار کنه نیست .  البته یکی هست  ولی ساعتاش به تایم من نمیخوره نمیتونم مثلا۳ تا ۴ برم  .هردفعه سرکلاس کنارش وایمیسم اصلا هم سلام و خداحافظی نداریم . حس میکنم دارم اذیت میشم هردفعه باید مواظب باشم نگام بهش نیوفته بخوام ورزشم رو برم بنظرتون چیکار کنم اذیت نشم .برم عقب وایسم اوکی هست بنظرتون

یجا دیگه برو من با مربیم رفیقم خیلی خوبه خوش میگذره باشگاه کلا جو دوستانه ایی داره

میگم پیدا نمیکنم که مربیش خوب باشه .یا ساعت ۳ نمیتونم بچهها رو سر ظهر تنها بذارم برم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت میگی سلام خدافظی هم ندارین باهم پس ازکجا میدونی جور نیست؟شاید مدلش اینجوری باشه.ب نظرم ریلکس باش و بی خیال.اگه سوالی داشتی با خوشرویی ازش بپرس.اگه یه وقت خدایی نکرده برخورد زشت یا توهین امیز ازش دیدی اونموقع عوضش کن

وسرانجام ، عشق برنده است...❤️
۳ ساله با همیم  .فوق العاده بی ادبه و توهین میکنه مدلش اینجوره

پس عوضش کن عزیزم.اگه انقد بی ادبه و انرژیش منفیه مجبور نیستی تحملش کنی و برا چنین ادمی هزینه برداخت کنی!!ادم باید برای شخصیت خودش ارزش قائل باشه.برو جای دیگه

وسرانجام ، عشق برنده است...❤️