2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنس خود پفیلا مهمه 

اول از همه قابلمه رو بذار چند دقیقه داغ داغ بشه بعد روغن بریز اونم داغ بشه بعد ذرت بریز درشو نذار و بهش نمک بزن 

اولیش که ترکید درشو بذار 

شعله هم زیاااااد باشه 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

به نظرم این ربطی به شیوه پختن پفکلی ندارد کیفیت پفکلی که خریدین مهمه البته مطمئن نیستم من خودم عاشق پفکلی ام اما سال به سال به چشمم پفکلی نمی‌بینم خصوصا الان که روم نمیشه بگم کسی برام پفکلی بخره با اینکه دلم خیلی هوس کرده من عاشقشم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
به نظرم این ربطی به شیوه پختن پفکلی ندارد کیفیت پفکلی که خریدین مهمه البته مطمئن نیستم من خودم عاشق ...

چرا نبایدبخوری؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اونوقت حالت تردش می‌ره نم دار میشه

ن اتفاقا برعکس من تاوقتی دمکنی نمیذاشتم اون ابای دور در قابلمه میریخت رو پفیلاها بدمیشد روغنتو یکم بیشتر بریز بذار داغ شه بعد پفیلارو بریز مدام با قاشق هم بزن اولیش که ترکید درشو بذار البته ذرتشم باید خوب ودرشت باش بعضیا وقتا میبینی ذرت کیفیت نداره 

چرا نبایدبخوری؟

عزیزم اگه حقوقی داشتم هرروز می‌خریدم برا خودم به همسرم و پدرم روم نمیشه بگم بخرن واسم البته الان هم تو شرایط مالی خوبی نیستیم روم نیست بگم پدرم بخره وقتی می‌دونم شرایط مالیش خوب نیست و دویست هزار تومان هم حتی براش خیلیه اگه هم حقوق داشتم خودم می‌خریدم 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

راز خوب شدن پفیلا این هست که باید رطوبت داشته باشه برای همین همییشه درت را توی پلاستیک در بسته بزارید یا توی شیشه در بسته که خشک نشه کاملا. از طرفی هم ذرت فله ای اینجوری میشه درتهای بسته بندی که از فروشگاه میخریم تا دونه آخر درست میشه و خیلی ترد میشه.

عزیزم اگه حقوقی داشتم هرروز می‌خریدم برا خودم به همسرم و پدرم روم نمیشه بگم بخرن واسم البته الان هم ...

فکرکردم مشکل سلامتی دارید انشالله زودشاغل بشید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم اگه حقوقی داشتم هرروز می‌خریدم برا خودم به همسرم و پدرم روم نمیشه بگم بخرن واسم البته الان هم ...

بابا ذرت مگ چقدر ده تومن هم میدن

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
فکرکردم مشکل سلامتی دارید انشالله زودشاغل بشید

نه بابا خداروشکر مشکل سلامتی ندارم 🤣 مامانم کلا بدش میاد من پفیلا بخورم میگه نخور چاق میشی به اونم نمیتونم بگم🤣حالا اینکه به شوهرم که دیگه شوهرمه روم نیست بگم عذابه🤣البته عقدم هنوز...مرسی عزیزم پیگیرم ببینم میشه تو خونه یه کاری دست و پا کنم برا خودم