2777
2789

من مشاورشم و اون پشت کنکوریه، بخاطر همین فاصله سنیمون کمه و خیلی احساس راحتی باهام داره

اینم از فرمایشات دیشبش😂😂

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بارش حق😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی بنده خدا زود ازدواج کرده🥲🥲

عقد کرده البته

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

مگه چند سالشه

متولد ۸۳

هر کسی طبق تجربیاتش نصیحت میکنه.ولی در کل آدم تو هر عالمی  که دلش خوشِ ، خوشبخته نه لزوما با ازدواج کردن خوشبختی تضمین میشه نه با مجرد موندن

ولی چقدر خوب میشه که تو دنیای واقعی هم برای همدیگه نقش بازی نکنیم وآرامش همدیگه رو بهم نریزیم

کسیکه ازدواج نکرده رو لای منگنه نذاریم وآزرده خاطرش نکنیم در صورتیکه دل خودمون از وضعیتی که داریم خوش نیست

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹

سلام عزیزم خوبی ؟ 

ببخشید واقعا پیام دادم اینجا ..فقط ی سوال داشتم ..

من فلسفه رو کم میزنم با اینکه خیلی میخونم .. مثلاً امروز صدتا تست زدم ۵۶ درست ۴۶ غلط ..

شد ۳۹ درصد 

خیلی ناراحتم بابت درصدام

شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ می‌بینید ..امام علی علیه‌السلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟⁦✨😚⁩ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚
سلام عزیزم خوبی ؟  ببخشید واقعا پیام دادم اینجا ..فقط ی سوال داشتم .. من فلسفه رو کم میزنم با ...

سلام عزیزم

چون غلط ها خیلی زیاده

تعداد درست ها متوسط به بالاست

اما غلط ها درصدت رو خیلی پایین کشیده

شک دارهارو نزن،  حتی اگه ۵۰ ۵۰ موندی هم فعلا دست نگه دار، صورت سوال رو حداقل تو این درس۳بار بخون، تحلیل تست رو از خود تست زنی بیشتر جدی بگیر 

سلام عزیزم چون غلط ها خیلی زیاده تعداد درست ها متوسط به بالاست اما غلط ها درصدت رو خیلی پایین کشی ...

ممنونم ⁦❤️⁩🤗

شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ می‌بینید ..امام علی علیه‌السلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟⁦✨😚⁩ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚
سلام من پایه دهمم مشاور میخوام شرایط مشاوره و هزینتون چجحوریه

سلام عزیزم

آیدی ایتا یا روبیکاتون رو بدین

توضیحات رو ارسال کنم