2777
2789

بچها حدودا دوسال پیش شبا دیر می‌خوابیدم ،بدبین بودم ،روابطم الکی خراب میشد،یه دع.ا نویس گفت طلسم شدی بختتم بستن،اومدم دعا گرفتم،زندگیم بدتر شد.

ی ماه پیش رفتم پیش  ینفر دیگه گفت اون کارش خوب نبوده،بیا خودم برات دعا بنویسم،یمدت اومدم اون دعا رو انداختم تو اب ،انقدرررر حالم خوب بود ک حد نداشت،ی هفته پیش کار دعا انجام دادم پیش این دومی دوباره حالم بی دلیل بده،انگار ادمای اطرافم حس بد دارن بهم،نمیدونم چم شده،ترسیدم انجام ندم آخه اون دومیه میگفت دعا انجام ندی بختت کلا بسته میشه همزاد داری و...  توروخدا اگه تجربه ای دارین کمکم کنید دارم اذیت میشم😑😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه میگفت اتفاقات خیلی بدی در انتظارته باید مانع هاتو برطرف کنی،خیلی چیزا از زندگیم کفت درست بودن

معلومه که حرف درست میزنن

ولی ازون به بعد چی کار کنن باهات که وابسته دعا و پول خرج کردن و .... بمونی مهمه

چه طور بتونی از زندگیت بیرونشون کنی مهمه

اینجا هرکی بگه دعا گرفتم حالم خوب شد باور میکنن میرن سراغش من میگم برو قرآن حفظ کن معجزشو ببین فوقش به تشکر میکنن

معلومه که حرف درست میزنن ولی ازون به بعد چی کار کنن باهات که وابسته دعا و پول خرج کردن و .... بمونی ...

من فقط خاستم ی کاری برای زندگیم کرده باشم 🥺خیلی سردر گمم واقعا میترسم ی اتفاقی بدی برام بیفته

من فقط خاستم ی کاری برای زندگیم کرده باشم 🥺خیلی سردر گمم واقعا میترسم ی اتفاقی بدی برام بیفته

من بازم همینو میگم میخوای حالت خوب شه افکار بدت بره خیر و برکت بیاد تو زندگیت برو یه کلاس حفظ قرآن آنلاین ثبت نام کن نشد ۶ ماه دیگه بیا اینجا فحشم بده

من بازم همینو میگم میخوای حالت خوب شه افکار بدت بره خیر و برکت بیاد تو زندگیت برو یه کلاس حفظ قرآن آ ...

میخام چله ی یاسین بگیرم،چهل شب سوره ی یاسین بخونم،سه تا دعا نویس بهم گفتن ازدواج میکنی بهم میخوره،منم اولش اعتفات نداشتم ولی بعدش دیدم همه اینو میگن ترسیدم