caqar مدیر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 عنوان فردا امتحان دارم هیچی نخوندم | مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 19 پست بنظرتون از الان بخونم تا صبح قبولم؟یا اینکه سر جلسه نرم برگه پزشکی ببرم که حالم بد بوده؟ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم 1402/10/24 | 17:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
slo عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 425 چکار کنم دیگه خسته شدم همش میگم این ترم تلاش میکنم ولی بازم هیچی کارام رو هم انبار میشن ... برو معنی کلمه نظم به انگلیسی رو دربارش بخون دیسیپلین و بهش عمل کن مشکلت حل میشه
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 برو معنی کلمه نظم به انگلیسی رو دربارش بخون دیسیپلین و بهش عمل کن مشکلت حل میشه حتما انجامش میدممرسی هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
andalibsabegh عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 8815 عزیزم اگه ۲ یا ۴ واحد رو حذف کنم این ترم واسم بد میشه؟ دوتا عیب نداره بیشترش نکنبشین بخون یه کافی بخور یه آهنگ شاد بزار یه هوا به صورتت بخوره شروع کن تو میتونی معلمی شغل نیست عشق است
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 دوتا عیب نداره بیشترش نکن بشین بخون یه کافی بخور یه آهنگ شاد بزار یه هوا به صورتت بخوره شروع کن تو ... یکی از استادام خیلی بده خییییییلی همش استرس،وارد میکنه به آدمولی تموم ویساشو دارم که داره درس میده بنظرتون همون ویسارو گوش بدم و نکته برداری کنم قبولم؟واسه این امتحان ۵ روز وقت دارم هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
andalibsabegh عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 8815 یکی از استادام خیلی بده خییییییلی همش استرس،وارد میکنه به آدم ولی تموم ویساشو دارم که داره درس میده ... هرجوری بخونی خوبه معلمی شغل نیست عشق است