caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 عنوان فردا امتحان دارم هیچی نخوندم 366 بازدید | 19 پست بنظرتون از الان بخونم تا صبح قبولم؟یا اینکه سر جلسه نرم برگه پزشکی ببرم که حالم بد بوده؟ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم 1402/10/24 | 17:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2000tiredgirl عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 3095 امتحان چی داری؟چرا نخوندی چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀
im_rokhsare عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 7399 منم هیچی نخوندم هنو تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
نیلیجون عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 2258 منم فردا ساعت ده و نیم امتحان دارم اصلاااا نخوندم سرمم درد میکنه
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 امتحان چی داری؟چرا نخوندی نمیدونم خودمماز بس مغزم خستس همه امتحانا پشت سر هم هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 امتحانای دی ماه خیلی مهمن تاثیرشون روی معدل بالاس من دانشجو هستم هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
2000tiredgirl عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 3095 نمیدونم خودمم از بس مغزم خستس همه امتحانا پشت سر هم من از دیروز دارم زبان میخونم مغزم خسته شد کنارشم کنکور😅🥲 چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 شب بگیر بخواب به مغزت اسیب نزن این فکر باید قبلا میکردی چکار کنم دیگه خسته شدم همش میگم این ترم تلاش میکنم ولی بازم هیچی کارام رو هم انبار میشن بنظرتون چکار کنم ۲ واحد رو حذف کنم خیلی واسم بد میشه؟ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
andalibsabegh عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 8783 منم دانشجو بودم پیش میومد تو یه روز سهتا امتحان داشتمگاهی تو یه زمان دوتا امتحان داشتم باید زمانم نصف میکردم از این سالن میرفتم تو یه سالن دیگه معلمی شغل نیست عشق است
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 اونوقت چرا نمیخونید؟ نمیدونم اراده ندارم اصلا هر چیم به کتاب نگاه میکنم هیچی نمیفهمم هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 منم دانشجو بودم پیش میومد تو یه روز سهتا امتحان داشتم گاهی تو یه زمان دوتا امتحان داشتم باید زمانم ... عزیزم اگه ۲ یا ۴ واحد رو حذف کنم این ترم واسم بد میشه؟ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم