2777
2789
عنوان

چالش از پستونک گرفتن

126 بازدید | 8 پست

سلام مامانا؛

پسرم ۲۰ماهشه هرچقدر تلاش میکنم نمیتونم از پستونک بگیرمش در طی روز حواسشو پرت میکنم حتی وقتی میخوابونمش...اما وقتی میخوابه طبق عادت هی بیدارمیشه نق میزنه ک پستونکشو بخوره باز بخوابه وقتی بهش ندم کلی گریه میکنه بد خواب میشه بد خلق میشه پدرمو در اورده...

تاحالا از راه حل بد مزه کردن و سوراخ کردن و این حرفا هم استفاده کردم اما تاثیر نداره چون وقتی توخواب بیدارمیشه این چیزا حالیش نیس و پستونکشو میخواد....شبرخشکیه نمیتونم بهش سینه بدم اروم شه

این شده بدترین چالش من تو این مدت خیلی خوشحال میشم یکی بتونه راهنماییم کنه

راسی دلیل اینکه دیگ نمیخوام بخوره اینه که پستونک باعث شده شبا و روزا اسایش نداشته باشیم نه ما نه خودش....دائم دنبال پستونکیم همش گم میکنه نصف شبا ک دیگ بدتر تا صبح ده بار بلند میشیم هی دوباره بدیک دهنش اخرشم از درد فک نق میزنه و باید تمومش کنیم

از این آبنبات چوبیا بده بجای پستونک میک بزنه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همین ماجرا رو داشتم با دخترم

دوتا کار کمک کرد بهم

یه روز باخودم بردم سرکار و پستونکشو نبردم. هی گفت میخوام میخوام گفتم بریم داروخونه روبرویی بخریم. رفتیم اونجا گفتم ببین فقط از این مدل گردالیا دارن (خودش عادت به مدل ارتودنسی داشت) و فقطم سایز کوچیک دارن مال نی نی ها و تازه آبی هم هست. خانوم دارخونه هم سریع قضیه رو گرفت آره فقط همینو داریم. دخترم گفت باشه همینو میخوام منم گرفتم! طبعا اصلا باهاش حال نکرد ولی دیگه از هیچی بهتر بود.

فردا پسفرداش رفتیم دیدن یه نی نی که تازه به دنیا اومده بود و عین همون پستونک آبی دهنش بود. یه جورایی به دخترم برخورد چون خودشو بزرگ می دونست!

کار دوم که کردم هی پستونکاش سوراخ میشد میگفتم خراب شده سیلیکونش فاسد شده شروع کردم هر روز یک میلیمتر از نوک پستونکشو قیچی کردم با بدبختی همونم میخورد ولی دیگه به 1 سانت رسید از گومبولیش چیزی نمونده بود رضایت داد گذاشت کنار. هرچی هم میگفت بریم بخریم میگفتم دیدی که نداشتن همونه میخوای برو بیار همونو بخور!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

وای از پستونک 

بچه رو معتاد میکنه .

خواهر زاده منم شبا بلند میشد گریه میکرد یا خودش دنبال پستونک می‌گشت. 

خیلی بد بود .

سعی کن وقتی خوابه نزاری دهنش . 

روزا وقتی بهونه گرفت بده بهش بده بعد جایگزین براش بزن . مثلا بگو پ دار بستنی بخور . درآورد برش دار تا جلو چشم نباشه. 

یا فاطمه زهرا#

ببین عزیزم شما که شروع کردی دیگه ادامه بده

چند روز سختی داری ولی تموم میشه

هرچ کوتاه بیای دوباره چند وقت دیگه باید از اول شروع کنی

بجای پستونک شیشه شیر بهش بده

من پستونک ازش گرفتم بجاش شیشه شیرمیگیره

خوبیش اینه که قبل خواب خوب سیرمیشه و شب کمتر بیدار میشه

حداقل دو هفته گریه و نق  زدناش تحمل کن ولی دیگه پستونک نده

بهش بگو تو بزرگ شدی باید پستونک بندازیم بیرون

بزار خودش بندازه آشغال