2777
2789
عنوان

چند جا رفتم برای سرکتاب

124 بازدید | 14 پست

شاید ۵ جا بوده همشون گفتن دعا داری

تازگیا یه قهوه گرفتم اونم اسم طرفو گفت 

گفت اسمش فلانی و سال فلان برات طلسم گرفته همون سالی که پسرش خواستگارت بوده 

چهار قل بخون خودت باطلش کن

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واس منم دعای طلاق گرفته بودن که باطلش گردم.

چند وقت بعد باطل کردن نتیجه دیدی

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

دو راه داره یا به خدا اعتقاد و اعتماد دارید یا ندارید اگه دارید که خب بی اذن خدا برگ هم از درخت نمی افته 

اگه ندارید پس دعا و طلسم و اینا هم دروغه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دو راه داره یا به خدا اعتقاد و اعتماد دارید یا ندارید اگه دارید که خب بی اذن خدا برگ هم از درخت نمی ...

دارم نماز میخونم اعتقاداتم خوبه ولی میدونم این چیزا هست ‌خدا گفته دخالت تو کار خداست مثل خودکشی باید تاوان بدن چون با سرنوشت یکی دیگه بازی میکنند

میگن جن وارد بدنت شده باید بیرونش بیارن آدم های خاص این کارو میکنند البته من اکی هستم فقط یکی باشه ک ...

چرنده همشون اینو میگن مارو احمق کرده بودن سر بیماری خواهرم تهشم فهمیدیم خیلی حرفای بی ریشه و تکراری میزنن یه طوری که شنارو تحت تاثیر قرار بدن