2777
2789
عنوان

خریدسیسمونی .

167 بازدید | 22 پست

سلام تو سیسمونی که خریدید.از خرید چه چیزی پشیمونید و به هیچ دردی نخورد؟؟؟؟

لطفا بگید.

و چیزی که خیلییی مفید بود چی بود؟

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️

خواهر من کریر خرید و اصلاً ازش استفاده نکرد و هر وقتم ازش می‌پرسی میگه اصلاً به درد نمی‌خوره خیلی از اقوامم من دیدم که روروک خریده بودن و هیچ استفاده‌ای ازش نکرده بودن اگر از اون تیپ آدمایی هم هستی که زیاد مسافرت نمیری خیلی پیاده‌روی و اینا نداری به نظر من کالسکه خریدنم یه وسیله خیلی بیخودیه چون بچه‌ها معمولاً از یه سنی به بعد توش اصلاً نمی‌شینن 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خواهر من کریر خرید و اصلاً ازش استفاده نکرد و هر وقتم ازش می‌پرسی میگه اصلاً به درد نمی‌خوره خیلی از ...

ممنون عزیزم.

درمورد کریر شنیدم زیاد کاربردی نیس.

اما جالبه الان ست میفروشن.کریر و کالسکه 

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر من کریر خرید و اصلاً ازش استفاده نکرد و هر وقتم ازش می‌پرسی میگه اصلاً به درد نمی‌خوره خیلی از ...

روروعک که از واجباته بچه باهاش راه رفتنو یاد میگیره

بعدشم یه چیزیه که وقتی سرت شلوغ باشه بچه با راه رفتن سرگرم میشه دیگه اذیت نمیکنه

دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد.
روروعک که از واجباته بچه باهاش راه رفتنو یاد میگیره بعدشم یه چیزیه که وقتی سرت شلوغ باشه بچه با راه ...

اره واسه خواهرم تجربه شو داشتیم.خیلی پرمصرف بود

وسایل بهداشتی و لحاف تشکو فاکتور بکیری هیچ کدوم دیگه واجب نیس

واقعا🥴🥴🥴🥴

ممنون عزیزم. درمورد کریر شنیدم زیاد کاربردی نیس. اما جالبه الان ست میفروشن.کریر و کالسکه 

ن ببین خیلی جاها هستند که تکی هم می‌فروشن می‌تونی از اونجاها بپرسی

و اینکه لباس‌های سایز صفر و یکم خیلی کاربردی نیستند تعداد خیلی بالا نخر چون به کارت نمیان

از این تخت‌های گهواره‌ای هم که کنار تخت مادر می‌خرن معمولاً خیلی نمیشه استفاده کرد هزینه‌شونم خیلی زیاده نزدیک سه ۴ میلیون تومنن به نظر من از اونام نخر کاربردی نیست اصلاً

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ن ببین خیلی جاها هستند که تکی هم می‌فروشن می‌تونی از اونجاها بپرسی و اینکه لباس‌های سایز صفر و یکم ...

من اتاقای خونم کوچیکه فقط یه تخت میتونم بخرم .دیگ دوتا نه

روروعک که از واجباته بچه باهاش راه رفتنو یاد میگیره بعدشم یه چیزیه که وقتی سرت شلوغ باشه بچه با راه ...

من قبول اش ندارم 

خیلی از متخصص‌های کودکانم میگن ازش استفاده نکنید چون امکان داره پاهای بچه‌ها دچار مشکل بشن 

و اینکه اتفاقاً اصلاً نمیشه بچه رو گذاشت تو شعبه حال خودش رها کرد چون بچه توی خونه می‌چرخه امکان داره به هر چیزی دست بندازه و اصلاً منطقی و عقلانی نیستش که بچه رو بذاری توی اون و به کارات برسی

من قبول اش ندارم  خیلی از متخصص‌های کودکانم میگن ازش استفاده نکنید چون امکان داره پاهای بچه‌ها ...

اما همیشه ازش استفاده میشده.منم تاحالا ندیدم مشکلی واسه بچه پیش بیاد.

الان جدید واکر اومده ب جای روروک

ن ببین خیلی جاها هستند که تکی هم می‌فروشن می‌تونی از اونجاها بپرسی و اینکه لباس‌های سایز صفر و یکم ...

سایز بزرگ اینارو بخرم کلا.البته قشنگتر از این دیدم

اما همیشه ازش استفاده میشده.منم تاحالا ندیدم مشکلی واسه بچه پیش بیاد. الان جدید واکر اومده ب جای رو ...

دیگه نظر شخصی هر کسی متفاوت دیگه