2777
2789
عنوان

خریدسیسمونی .

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 22 پست
سایز بزرگ اینارو بخرم کلا.البته قشنگتر از این دیدم

بببین من بودم اینو نمی‌خریدم یه تخت نوجوون می‌خریدم که بعداًم بتونم استفاده بکنم چون آدم هر سه چهار سال یک بار که وسایلا رو عوض نمی‌کنه اونایی که هر سه چهار سال یک بار عوض می‌کنن خب شاید شرایط مالیشون خیلی خوب باشه ولی من به شخصه نمی‌تونم همچین کاری رو بکنم به خاطر همین از همون اول یه ست سیسمونی خوشگل انتخاب می‌کنم تختشم سایز نوجوون برمی‌دارم که حداقل بتونم ۱۰ سال ازش استفاده بکنم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ست کامل گرفته بودم که صندلی غذاش و فقط دو بار استفاده کردم ....کریر...روروک...آغوش ...تخت و پارک ...

ممنونم عزیزم

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
بببین من بودم اینو نمی‌خریدم یه تخت نوجوون می‌خریدم که بعداًم بتونم استفاده بکنم چون آدم هر سه چهار ...

اینک درسته.نمیدونم والا دو دلم😄

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
اینک درسته.نمیدونم والا دو دلم😄

ببین به نظر من نگاه کن به شرایط مالیت ببین می‌تونی مثلاً سه چهار سال دیگه دوباره تختشو اینا رو عوض بکنی یا نه اگر شرایطت اوکی هست که خب همینو بردار اما اگر می‌بینی نه شرایطت اوکی نیست به نظر من اینو الان نخر یه تخته نوجوون خوشگل بردار که حداقل چهار پنج سال دیگه هم نخوای به فکر تعویضش بیفتی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خوب کریر نباشه تو ماشین بچه رو کجا بزاریم؟

اونو که صندلی مخصوص باید بگیریم

اونو که صندلی مخصوص باید بگیریم

من بچه ندارم دقیق نمیدونم تازه زن داداشم بازدار شده برای اون سوال میکنم 

اخه صندلی کودک رو شنیدم نوزاد رو نمیشه گذاشت داخلش مثلا نوزاد رو از بیمارستان میخوایم بیاریم یا برای آزمایش‌ها تا ده بیست روز اول میخوایم ببریم دکتر میشه رو صندلی کودک ماشین گذاشت ؟

شنیدم کریر وصل صندلی عقب میکنند 

من بچه ندارم دقیق نمیدونم تازه زن داداشم بازدار شده برای اون سوال میکنم  اخه صندلی کودک رو شنی ...

چرا میشه گذاشت.نمیدونم والا.