2777
2789
عنوان

ستاد مبارزه با تایپک دروغ😒

253 بازدید | 37 پست

طرف تایپک کنکور و تاثیر معدل زده بعد الان اومده دروغ سر هم میکنه ک من زیبام من الم من بلم  استاد دانشگام

پر بازدیدم شده هوووف

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

خواستگار از اون سر دنیا دارم 

واقعا چراااا اخه

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرمنم باید تاپیکای دروغ رو رونمایی کنیم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
ول کن اهمیت نده......

نه مهم که نیست ولی اینکه آدم فکر میکنه اون طرف پیش خودش چی فکر کرده ماهارو چی فرض کرده آزار دهنده اس

بنظرمنم باید تاپیکای دروغ رو رونمایی کنیم

دقیقا

لطفا قبل از تاپیک زدن از عناوین تاپیک های قبلی خود دیدن فرمایید

ستاد جلوگیری از تاپیکهای دروغ😁

بهشون بگی میگن خیلی کارت چیپه ک میری سراغ تاپیکای قبلم🤣یا کاربری دست دونفره:/

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

اینجا همه ناشناسن . بخون و بخند

هووف

حالا شاید از نظر شما زیبا نباشن 

ولی خب این داستان ممکنه یک درصد درست باشه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..