2777
2789
عنوان

ستاد مبارزه با تایپک دروغ😒

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 37 پست
لطفا قبل از تاپیک زدن از عناوین تاپیک های قبلی خود دیدن فرمایید ستاد جلوگیری از تاپیکهای دروغ😁 ...

😂😂😂😂 

آره والااا

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
حالا کاری به این خانم ندارم ولی نمیدوتم چرا همه تی نی سایت ها همه خوشگل و تحصیل کرده و خانواده پولد ...

🤣🤣🤣

بابا لعنتی گل به خودی نزن چرا به خودمون توهین میکنی 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا کاری به این خانم ندارم ولی نمیدوتم چرا همه تی نی سایت ها همه خوشگل و تحصیل کرده و خانواده پولد ...

مثلا اومده طرف بگه من شصت پام میخاره 

اولش گفته خانوما من خیلی زیبا و خوشگلم حالا شصت پام میخاره علتش چیه

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
حالا شاید از نظر شما زیبا نباشن  ولی خب این داستان ممکنه یک درصد درست باشه

اره کنکور داره نگران تاثیر معدل بوده 

استاد دانشگاهه 

یک درصدم درسته داستانش

همین جا هم زیاد میان از زشتی و بی پولی ناله میکنن . 

شما شاید ندیدی ..

اونایی که پز رو پوستی میدن ۸۰٪ دروغه .. 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر کاربرای این سایت کم سن هستند و تو رویا سیر میکنند

بله متاسفانه

فقط این ساده هایی که باور کردن ودارن راهنمایی میکنن الان رفتم دیدم بابا تابلوعه یه بچه  پشت ای ...

همینو بگو

فقط این ساده هایی که باور کردن ودارن راهنمایی میکنن الان رفتم دیدم بابا تابلوعه یه بچه  پشت ای ...

چیزی که از اینجا فهمیدم اینه که ساده زیاد داره .. 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

خیلیاشون هم تو همه تاپیک ها اظهار فضل میکنن متاسفانه 

بچه هم بچه های قدیم 

مثلا اومده طرف بگه من شصت پام میخاره  اولش گفته خانوما من خیلی زیبا و خوشگلم حالا شصت پام میخا ...

یکی هم هست همشمیگه خوشگلم پولدارم خیلی خوشگلم تحصیل کردم ولی با چندنفر رابطه داشتم همه هم بدون دخول یکی هم از پشت

الان اخری بکارتم را گرفته دیگع باکره نیستم

نمیدونم اخه تو که با همه رابطه بدون دخول داشتی دیگه باکره نیستی بعدم با این همه پول و تحصیلات و خوشگلی لتگ بکارتی

میترسه ادم یه چیزی بهشون بگه نفرین میکنن 

سایت را به گند کشیدن همش از رابطه و زنا میگن بعدم همه میگن عزیزم طوری نیست با یه نفر بودی پس زنا نیست اگه باصد نفر باشی میشه هرزگی

یکی هم هست همشمیگه خوشگلم پولدارم خیلی خوشگلم تحصیل کردم ولی با چندنفر رابطه داشتم همه هم بدون دخول ...

بدون دخول که با چند نفر بود! 

آره تا میای حرف بزنی میگن ایشالا سر خودت بیاد تا بفهمی قضاوت نکن نمیدونم فلان نگو