2777
2789
عنوان

خانما

22 بازدید | 4 پست

من مامانم بلاک کردم چرا این همه حس بد ازش دریافت میکنم مگه من چکار کردم آخه فردا تاریخ زایمان فرضی من بود ولی بهش نرسید چون سقط شد بعد یه کلیپ برام فرستاده که در مورد سقط صبحت می‌کرد   حتی فارغ از این موضوع از حرفای هم که میزد بدم میشه اصلا ملاحضه نمی‌کنند لعنت به من که باهاش حرف میزنم کاش منم خواهر داشتم که مجبور نبودم با مامانم حرف بزنم 

خالت بدع گردن مامانت ننداز

نه دیگه خب چرا صاف امروز همچین کلیپی برام می‌فرسته ولا مگه خودش ندید تازه بعد از چند ماه تازه یکمی حالم بهتر شده کم چیزی نیستا سقط یه جنین بخدا که خیلی درد دارد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه خب چرا صاف امروز همچین کلیپی برام می‌فرسته ولا مگه خودش ندید تازه بعد از چند ماه تازه یکمی ح ...

عزیزم ادم وقتی ناراحته واکنش دهیش خیلی سریعه...مامانت ک دشمنت نیس بخواد بسوزونتت...

مامانه دیگ...همون حسی ک ب بچه از دست دادت داری...اونم ب تو داره

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔

اره تو فضای مجازی بلاک کن فقط حالشو بپرس تمام تو هم براش کلیپ اموزشی وانگیزشی نفرست، کلا حساس شدی با شوهرتم رابطه تو صمیمی تر کن اون ناراحت شد تو جبهه نگیر به جاش فکر کن چی شد وسط شوخی ناراحت شد