2777
2789
عنوان

یه سوال راجب شماره دادن پسرا😬

1083 بازدید | 23 پست

دیروز حدودا دم غروب با دوستم رفتیم‌ کافه همینجوری نشسته بودیم بعد دوستم همش به میز بغلی نگاه می‌کرد به من گفت فلانی حس میکنم اون پسره روت کراشه آخه همش نگات میکنه منم اصلا برنگشتم نگاش کنم بعد حدودا ۲۰ دقیقه دیدم اومد کنار میز ما وایساد گفت امکانش هست آشنا بشیم بعدش یه کارت رو دراز کرد منم که تا حالا نه از کسی شماره گرفتم نه شماره دادم کلا تو باغ این چیزا نبودم بهش گفتم من از کسی شماره نمیگیرم اونم خیلی اصرار کرد یه جوری که دوستم همش اشاره می‌کرد بگیرم واقعا هم از پسره خوشم میومد ولی غرورم اجازه نداد بگیرم آخرش نگرفتم امروز با دوستم حرف زدم کلی باهام بحث کرد که تو باید میگرفتی مگه چی میشد یهو کیس خوبی در میومد و اینا من واقعا دو تا اعتقاد دارم نمیدونم‌درسته یا نه اگه نه که بگین بهم یکیش اینه که اگه پسری از دختری خوشش بیاد به هر قیمتی که شده حالا میخواد دنبالشون کنه یا هر چی اون رو به دست میاره و دومیش اینکه اگه اینجوری با کسی وارد رابطه بشی و حالا تهش ازدواج کنی بعدا دیگه بهت اعتماد نداره و میگه تو از من گرفتی از بقیه هم میگیری نظرتون؟؟

کار خوبی کردی

منم نگرفتم تاحالا😅

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار ی چیزی بهت بگم

وقتی یهویی توی کافه یکی بهت شماره میده عاشق دل خجسته ات نشده ک میگی هرجور شده ب دستت بیاره صرفا از ظاهرت خوشش اومده و بهت پیشنهاد داده ک معمولا این جور ادما ب کیس های دیگ ام پیشنهاد میدن

و دوم اینکه این جور آشنایی های یهویی هدف دار نیستن

معمولا برای سرگرمی و وقت گذرونی ان

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

خیلی کار خوبی کرده 

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 
بنظرت کارم خیلی مسخره نبوده آخه حس کردم‌ عین پیرزن ها رفته کردم

نه اتفاقا اوکی بود 

نشون دادی چقد حد و مرز داری

اگه واقعا خوشش اومده باشه بیشتر دوباره تلاش میکنه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!