2777
2789

باردارم دوتا سقط داشتم زایمان زودرس دور از جون بچم 

نزدیک دوماهه خونه پدرمم عین چی زجر میکشم معده درد تهوع دندون درد سردرد و... پریشب زن داداشم بغض کرد زد زیر گریه البته قبلش خودم داشتم گریه میکردم گفت چرا هیچکس توی بارداریش هیچیش نیست همه جا میره همه چی میخوره فقط تو کم شانسی دیشبم سرم بهم وصل بود همسرم نزدیک بود داد بزنه میگفت چکار کنم برات کاش میشد جات باردار میشدم مادرم خواهرام کل فامیل برام گریه میکنن 😔یعنی من اینقدر بدبخت شدم خواهش میکنم دعام کنید همین الان دارم بالا میارم مجبورم خدامو با تاپیک زدن سرگرم کنم یادم بره🤢🤢خدایا خدای من جز تو کسیو ندارم و جز تو از کسی کمک نمیخوام بچم خواسته خودت بود برام‌نگهش دار نذار حسرت مادر شدن به دل هیچکس بمونه😭😭🙏🙏خدای من برام خدایی کردی بازهم برام خدایی کن

😔😔😔

انشالله که خیره 🥲💔

برات صلوات فرستادم 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

هی خواهر چه میشه کرد حالا منو هر کی میبینه میگه روزی خودت منم متنفرم از این حرفها ولی از این گوش می‌شنوم از اون گوش در میکنم‌

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم غصه نخور شما تنها نیستی دوست من بدتر شما بود کلا بیمارستان بود همش 

انشالله شما بعد سه ماه حالت تهوع هات میره نگران نباش تحت نظر پزشک خوب باش چکاپت کنه بهت دارو بده 

یکم روحیه خودتو ببر بالا بگو منم مثل بقیه خانما هستم میگذره این دوران عزیزم بعدش شیرینش لذتبخشه 

نگران نباش این روز و شبها هم ان شالله بخیر میگذره  منمبد ویار و داغون بودم الحمدلله گذشت الان ...

عزیزم ویار که چیزی نیست در مقابل غم از دست دادن جگرگوشه تاپیکای اولمو بخون دیوونه شده بودم نمیخوام تکرار بشه😭

😔😔😔
یعنی دلت نمیخواد مادر بشی پس امضات🥲

چرا دوست دارم ولی بچه دار نمیشم هر کی منو میبینه میگه انشالله روزی خودت یا دکتر بهم معرفی میکنه 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
چرا دوست دارم ولی بچه دار نمیشم هر کی منو میبینه میگه انشالله روزی خودت یا دکتر بهم معرفی میکنه  ...

من بچه دار میشم غربالگری اول سالم یهو توی ۱۵ هفته کیسه آب و سقط🥲درسته زیاد ناله میکنم ولی راضیم به رضایتش مطمئنم خدا برای بنده هاش بد نمیخواد منو شما مامانم میشیم🙏❤️

😔😔😔
من بچه دار میشم غربالگری اول سالم یهو توی ۱۵ هفته کیسه آب و سقط🥲درسته زیاد ناله میکنم ولی راضیم به ...

انشالله هر چی خیره پیش میاد