2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هم درد داره

واسه رشد موهاتون هست؟

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شداز برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهید.پسرم؛ تمام دنیای من.

اره جدی درد داره؟

انجام ندادم من

شنیدم قبلاکسی انجام داده 

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شداز برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهید.پسرم؛ تمام دنیای من.

اره جدی درد داره؟

کلی آمپول دیگه

سلام. برای موهای دوستم اثر خیلی خوبی داشت تراکم کف سرش بیشتر شد. خودمم برای جای جوشام انجام دادم که خیلی بهتر شد. پیش دکتر ارمغان صادقی انجام دادیم که پی ار پی که ایشون اماده میکنن درد خیلی کمتریم داره و قابل تحمله.

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز