2777
2789
سلام دوستای خوبم من یکساله که برای نی نی دار شدن اقدام کردم ولی خبری نشده خواهش میکنم متخصص خوب تو مشهد بهم معرفی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر مهین ادهمی فوق تخصص زنان زایمان و نازائی هست
من خودم میرم پیش ایشون و بی نهایت کارشو قبول دارم

آحمد آباد - ملاصدرا- ملاصدرا 4 - مقابل هتل هایت 8424992

روزهای شنبه و دوشنبه بیمارستان رضوی از 9 صبح تا 12 کلینیک زنان و زایمان

روزهای شنبه یک شنبه . دوشنبه . چهارشنبه از ساعت 4 تا 8 در مطب

اگه خواستی بری بیمارستان که همون روز که بری وقت میده فقط باید صبح زود بری وقت که نوبت های اول باشی
اگر هم خواستی مطب بری هر شنبه تماس بگیر منشی بهت وقت میده که چه روزی بیای
سلام دوستای عزیزم ببخشید که سرزده وارد شدم من دیروز تو یک تاپیک دیگه یک دکتر زنان و زایمان خوب و باحوصله برای عمل سزارین تو مشهد خواستم (که جواب کاملی نگرفتم)،می خوام که بدون چون وچرا از همین الان که تازه فهمیدم باردارم بهم قول سزارین بده یعنی مثل بعضی از دکترا که فقط میگن طبیعی یا همون ماه آخر نوع زایمان رو قطعی نمیکنن نباشه چون من واقعا از زایمان طبیعی می ترسم و میخوام از همین الان خیالم از این بابت راحت بشه و استرس ای مورد رو نداشته باشم ،حالا این خانم دکتر ادهمی که میگین کارش عالیه چجوریه؟آیا قبول می کنه که من حتی اگه بعدا شرایطشو هم نداشتم سزارین بشم ؟
سلام .......
دکتر من سهیلا بخشی تو بیمارستان رضوی هر روز هست از ساعت 9 تا 1 در ضمن تو بیمارستان سینا هم هست مطبش تو فلکه بیمارستان امام رضا - سه راه جم ساختمان شفا تازه یه مطب هم تو سجاد داره که هنوز ادرسشو ندارم بعد از ظهر ها بجز پنشنبه ها میشینه
(جراح و متخصص زنان و نازایی - زایمان - استادیار دانشگاه بورد تخصصی ناسیونال )
2790
2778
2791
2779
2792