کلاسای عزت نفس شرکت کن عزت نفست پایینه . با خانواده شوهرتم جوری رفتار کن که حتی نتونن بگن بالا چشمت ابروه . خودت ارزش خودتو پیششون مشخص میکنی
خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیج وقت بخاطر بقیه حتی شوهرت خودتو قربانی نکن مجبور نیسی چون ازارت میدن باهاشون رفت وامد کنی که قط ...
با خانواده شوهرش ک نمیتونه قطع رابطه کنه چون اینجوری باز با شوهرش به مشکل میخوره ولی میتونه به شوهرش بگه یکم ارتباطو کمتر کنه
خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉
این بستگی به شوهر آدم داره .اول شوهر باید قدر زنشو بدونه تا خانوداش هم یادبگیرن
صد در صد ولی وقتی نمیدونه باید یکای کنی بدونه این همه راه رگ خواب شوهرت دستت باشه تمومه . وقتی بلد نیستم باید خودت یادش بدی
رگ خوابش دست مادرشه که با چرب زبونی پیش شوهرم خودشو خوب جلوه میده و من آدم بده میشم
توعم از راهای دیگه استفاده کن اول سعی کن خودتو تو دل مادر شوهرتم جا بدی هر جور شده
از لوندی طنازی از بدنت استفاده کن خیلیییییییی راها هست که بشه خواته رو عملی کرد ما زنا فقط میگیم نمیتونیم ولی مطمئن باش ما سنگم اب میکنیم
اینم امتحان میکنم اما کسی که خودش نخواد حقیقت رو باورکنه هیچوقت نمیشه قانع کرد که مثلا حق با زنته نه ...
اونو ولش کن تو فقط کارتو پیش ببر بعدم نصف روز ک شوهرت نیست برو عشق کن بگرد به مرور زمانم اگه بتونی جاریتو تو خراب کنی خودتو تو دل مادرشوهرتوجا کنی شوهرتم درست میشه
من ازدواج کنم جاریم بدبختع 😂😐😐
توعم از راهای دیگه استفاده کن اول سعی کن خودتو تو دل مادر شوهرتم جا بدی هر جور شده از ل ...
مادر شوهر از همون اول از من ایراد میگرفت و میگفت باب دلم نیستی انگار اون منو گرفته بود نه پسرش.حالا من چطور بتونم از همچین آدم بیشعور و عقب مونده ای دلبری کنم خواهرجان من ازش متنفرشدم
مادر شوهر از همون اول از من ایراد میگرفت و میگفت باب دلم نیستی انگار اون منو گرفته بود نه پسرش.حال ...
پس اصلا به دلش نبوده که تو رو واسه پسرش بگیره ولی از این طرف نگا کن ک شوهرت میخاستت ک وایشاده جلو مادرش . زنا کلا حساسین با محبت اینا رام میشن براش کادو بگیر دعوتش کن خونتون حالش بد بود زنگ بزن حالشو بپرس .... کم کم بهش نزدیک شو درسته شاید توهین کنه ولی باید ب جون بخری