2777
2789
عنوان

کمکم کنید😞

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 20 پست
جاری خیلی از من خوش شانس تره .مادرشوهر م حتی لباسهای اونو میشوره

عووو ببین هر ادمی ی نقطه ضعفی داره بگرد نقطه ضعف جاریتو پیدا کن و اگه واقعا داره رو زندگیت تاثیر میزاره جلو بقیه با اتو خرابش کن ولی کسی نفهمه تو اینکارو کردی . بعدم جاریت حتا ی فنی زدهدرو مادر شوهرت وگرنه هیچ مادرشوهری لباسای عروسشو نمیشوره مطمئن باش یکم برو تا فاز کارای جاریت ببین چیکار میکنه که مادرشوهرت انقد باهاش خوبه

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉

عووو ببین هر ادمی ی نقطه ضعفی داره بگرد نقطه ضعف جاریتو پیدا کن و اگه واقعا داره رو زندگیت تاثیر میز ...

والا بقران هیچ کاری نمیکنه هییییییچ من خیلی بیشترازون به مادرشوهر احترام میزارم و کنیزیشو میکنم

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی ، صفر میشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا بقران هیچ کاری نمیکنه هییییییچ من خیلی بیشترازون به مادرشوهر احترام میزارم و کنیزیشو میکنم

توعم بد کاری میکنی احترام خودتو میاری پایین از همین الان شروع کن با خودت کار کن خدمتکار ک نیستی کمک بکن ولی  ن خیلی مثلا ظرف اینا خوته مادرشوهر نشور  انجوری خودتو کوچیک میکنی فک میکنن وظیفته عادت میکنن

از نظر سطح خانواده و فرهنگی کلا با جاریت چقد فرق داری ؟

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉

توعم بد کاری میکنی احترام خودتو میاری پایین از همین الان شروع کن با خودت کار کن خدمتکار ک نیستی کمک ...

هیچ فرقی ندارم تازه از قیافه هم سر ترم ازش اما اون بخاطر شوهرش کسی جرئت نداره چیزی بش بگه بعدش من یه مدت خونه مادرشوهر زندگی کردم بخاطر همین تکراری شدم براشون و احترام بینمون از بین رفته

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی ، صفر میشی
هیچ فرقی ندارم تازه از قیافه هم سر ترم ازش اما اون بخاطر شوهرش کسی جرئت نداره چیزی بش بگه بعدش من یه ...

همینه پس  اول اون فنی ک گفتم رو شوهرت بزن اگه دیدی مادر شوهرت باهات خوب نشد رابطتونو کم کن