2777
2789
بله  اولویت اول همیشه باید خانوم خونه باشه که متاسفانه خیلی ها اینجوری نیستن

من خودم خانوم هستن به نظر من اصلا اینجور نیست همینجور که واسه خانومها اولویت اقای خونه نیست مگه قراره دو طرف اسیری برن.ادم خواهر داره مادر داره دوست داره کار داره هر چیزی باید با منطق باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی سفته  پیام دادم بش سین نمیکنه  اینستا بلاک میکنه😂😐

خب دختر نباید دم دستی باشه باید دردسترس نباشه🙃

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴

چه بگیری 😂

اخه داداش من ۱۹ سن ازدواجه؟؟؟ 

خونه ماشین پس انداز کشک؟ 

باد هواست اینا 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
خب جونم واست بگه شما به خاتوادت فعلا هههییییچی نگو سوسکی نمه نمه یجوری با اون دختره فامیل تیک بزن به ...

به خانواده گفتم خانواده هم با خانواده اون مطرح کردن😂😐💔

شغلم آزاد ؛خونه دارم ماشین ندارم  درآمدم هم بستگی به بازار داره حداقل بالای 20درماه

همسن داداشمی اونم ماشاءالله خیلی سرش شلوغه😒😒 هر روز هر ساعت فری فایر

بیچاره بابام که این همه باید کارتشو شارژ کنه😂😂

اسمت چیه محمدا بگیرن 😂

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز