2777
2789
دخترا ک ارع اکثرا زود ازدواج میکنن یادمه ی رفیق داشتم کلاس ۶ نامزد کرد 

خب پسراهم  اینجازودازدواج میانگین بین۲۰تا۲۶سالگی 

ولی هستن کسانی که ۱۸سالگی و...هم ازدواج کنن ولی من نمی‌پسندم بنظرم زوده آدم یکم بایدبه خودش زمان بده بنظرم 

اگه خودتون میخواین اقدام کنید به نظرم توی اینستا پیام بدید یا شمارشو پیدا کنید به خودش بگید محترمانه ...

خیلی سفته اینستا بلاک کرده 

پیام هم میدم سین نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شغلم آزاد ؛خونه دارم ماشین ندارم  درآمدم هم بستگی به بازار داره حداقل بالای 20درماه

اکی چون مشکل اصلی اقایون اول پوله اونم که خوبه احتمال زیاد دختره رو بدن بهت نگران نباش

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

من نمیخوام 

۱۹سالته؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
شغلم آزاد ؛خونه دارم ماشین ندارم  درآمدم هم بستگی به بازار داره حداقل بالای 20درماه

خونه که بابات داره میده پس قوپی نیا فقط درامد داری لاقل یه ماشین بخر بگی خودمم جنم و جربزه دارم 

دوساله میخوامش

اگه باهاش دوست میشدی الان دیگه نمیخواستیش

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇