2777
2789
عنوان

نی نی بد غذا + چی برای قد و وزن خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 36 پست
مثل چی عزیزم ؟ بعد اینکه من خیلی برای غذا و تنوع غذاییش وقت میذارم ولی خیلی علاقه نداره به زور میخور ...

بهش شربت استئوکر بده هم کلسیم داره هم زینک.

یه روز درمیون بهش بده.

و برای اشتها هم سانستول خوبه.

قدش چنده؟

پسر من ۲۰ ماهشه قدش ۸۵ هست.منم نگرانم

خدایا شکرت
قد و وزنش چقدره مگه؟ پسر من ۲۰ ماهشه. گاهی اینقد بدغذایی میکنه ک مجبورم تی وی روشن کنم تا به کم بخ ...

قدش الان که 22 ماهشه ، 81 سانت و وزنش حدودا 11:30 هستش ، منم همین مشکل رو دارم فقط با آهنگ و این چیزا پلی بشه غذا میخوره ، دکترش دارو داد چند سری مصرف کرد اومد روی نمودار رشد ، الان برای دو سال اگه وزن و قدش اوکی نباشه باید بریم متخصص غدد 

بچه شما چی قد و وزنش چقدره ؟ 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا حفظش کنه 😍 بخاطر قدش یکم نگرانم دکتر میبرم حتا پیش متخصص غدد هم فرستاد منو ، یه دوره دارو ...

دکتر دخترم همیشه میگه وقتی قد و وزن روی نموداره و مشکلی ندارع سعی نکنید به زووووووور بهش غذا بدید همین که نرمال باشه همه چیز کافیه

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
بهش شربت استئوکر بده هم کلسیم داره هم زینک. یه روز درمیون بهش بده. و برای اشتها هم سانستول خوبه. ...

خود دکتر داد چند سری مصرف کرد ، بعد چکاپ هم داد همه چیش خوب بود دکتر گفت کلسیم زیادش خوب نیست تا بعد از دو سال بریم متخصص غدد البته گفت اگه تا اون موقع همه چی خوب بود لازم نیست 

والا 85 خوبه که ، البته برای پسرا با دخترا فرق داره 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
قدش الان که 22 ماهشه ، 81 سانت و وزنش حدودا 11:30 هستش ، منم همین مشکل رو دارم فقط با آهنگ و این چیز ...

پسر من وزنش اومد رو ۱۳.از بس یکماهه مریض شده و اسهال و بی اشتهایی الان وزنش اومده رو ۱۲.

قدشم ۸۵ هست.

ببین حتما بهش شربت نئوزینک بده واقعا رو اشتها تاثیر داره.

و اینکه ببین زعفرون دوس داره.

پسر من برنج زعفرانی خیلی دوس داره.

من سر غذا خوردن پسرم موهام سفید شده.هنوز ۳۰ سالم نشده.واقعا بچه داری سخته

خدایا شکرت
دکتر دخترم همیشه میگه وقتی قد و وزن روی نموداره و مشکلی ندارع سعی نکنید به زووووووور بهش غذا بدید هم ...

دختر من یه مدت حدود دو ماه قدش اومده بود پایین بعد دکتر دارو داد بعد از سه ماه اومد روی نمودار رشد 

برای همین نگرانم ، اگر دختر منم قد و وزنش اوکی بود غذا رو میذاشتم جلوش خودم میرفتم پی کارم که خودش بخوره یاد بگیره 

دختر من یه مدت حدود دو ماه قدش اومده بود پایین بعد دکتر دارو داد بعد از سه ماه اومد روی نمودار رشد&n ...

تا این جوجه ها بزرگ بشن ما مامانا پییییییییر شدیم رفته

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
خود دکتر داد چند سری مصرف کرد ، بعد چکاپ هم داد همه چیش خوب بود دکتر گفت کلسیم زیادش خوب نیست تا بعد ...

آره خوبه.

ولی اطرافم بچه ها بلندتر از پسر من هستن.

میگم شاید بعدا یهو رشد کنه.

من آبجیم اینقدر ریزه بوووود ک سال اول ابتدایی مجبوری فرستادنش آزمایش کامل.

الان من ک همیشه بلند بودم قدم ۱۷۰ اون قدش ۱۷۳.

یهو قد کشید و شونه هاش پهن شد.الان از من هیکلی تر شده.

درصورتیکه خیلی ریز بود تا پایان ابتدایی

خدایا شکرت
دختر من یه مدت حدود دو ماه قدش اومده بود پایین بعد دکتر دارو داد بعد از سه ماه اومد روی نمودار رشد&n ...

من اصلا این حرف ک بقیه میگن ولش کن خودش میخوره رو قبول ندارم.

اینا بچه هستن درکی از گرسنگی یا غذا خوردن ندارن.

نهایت یک الی دو قاشق.

من یه بشقاب میذارم جلو پسرم با غذا بازی کنه این وسطا خودمم بهش میدم.

ولی کلا سخت غذا میخوره

خدایا شکرت
اِنءشااَلله منم مثل تو چند وقت دیگه نزدیک بیام به تاپیکام نگاه کنم بخندم بگم چه احمقی بودم من اینا چ ...

آره میشه مطمعن باش ، ببین من به مدت 3 سال اینجا 24 ساعته فعال بودم تاپیک درباره ( چیکار کنیم زودتر باردار بشیم ) نبود که من نخونده باشم ، تاپیک درباره ( سقط ) درباره ( خارج از رحمی ) ( بی بی چک ) هر چی فکرشو بکنی درباره باردار شدن ، من خوندم ، بعد حتا میرفتم تاپیک های دیگه شونو چک میکردم ببینم بچه دار شدن بالاخره ، مثلن تاپیک مال ۵ سال پیش بود میومدم بقیه رو نگاه میکردم میدیدم اکثرشون بچه دار شدن ، تنها چیزی که منو نجات داد بعد از خوندن اون همه تاپیک … اصلاح سبک زندگی بود ، یه پیچ توی اینستگرم دیدم ، رفتم پست هاشو دیدم و خوندم ، اولین کاری هم که کردم  از چند روز بعد باشگاه ثبت نام کردم .. و بقیه چیزا رو رو هم رعایت کردم  البته دکتر هم میرفتم ، خلاصه شد دیگه .. بعد از یه سقط و یه خارج از رحمی 🤍🤍😍😍 

من اصلا این حرف ک بقیه میگن ولش کن خودش میخوره رو قبول ندارم. اینا بچه هستن درکی از گرسنگی یا غذا خ ...

دقیقا درسته ، بچه رو ول کنی سوتغذیه و کمبود غذا میگیرین که برای رشدشون لازمه ، مثلن دختر من آب زیاد میخوره اما شیر اصلا نمیخوره من باید کلی باهاش بازی کنم تا بخوره اگه ولش کنم که اصلا لب نمیزنه ، تخم مرغ و مرغ و اینا هم همینطور 

آره میشه مطمعن باش ، ببین من به مدت 3 سال اینجا 24 ساعته فعال بودم تاپیک درباره ( چیکار کنیم زودتر ب ...

😃❤خُداروشُکر مامان شُدی عَزیزِ دِلَم!منم مثل تو مدام اینجا پلاسم ببینم کسایی که مثل من سقط داشتن کی باردار شدن!هعیییی!

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

دقیقا درسته ، بچه رو ول کنی سوتغذیه و کمبود غذا میگیرین که برای رشدشون لازمه ، مثلن دختر من آب زیاد ...

من برای پسرم حریره بادام ک درست میکنم تخم مرغ آب‌پز رو له میکنم داخلش یه کمم گلاب و دارچین میزنم البته خیلییییی کم.

که بدی تخم مرغ رو بگیره.و اینکه با شیر هم درست میکنم.اینجوری برای صبحانه تخم مرغ میخوره.

یا مثلا املت رو با کره درست کنم و نرم هم باشه راحت‌تر میخوره

خدایا شکرت
آره خوبه. ولی اطرافم بچه ها بلندتر از پسر من هستن. میگم شاید بعدا یهو رشد کنه. من آبجیم اینقدر ری ...

همه همینو میگن ، دکتر خودمم میگه ما زیر نظر میگیریمش که یه وقت مشکلی پیش نیاد ، شما هم همین کارو بکن ، پسر عموی همسرم قدش خیلی کوتاه بود ارثی هم بود ، ولی توی سن بلوغ دیدن خیلی بلند شده حدود یکسال هر ماه یا هر هفته دقیق یادم نیست میرفت هورمون تزریق می‌کرد ، الان یه قد نرمال و خوبی داره ولی من دوست ندارم کار با تزریق و اینا بکشه 😐 البته خب وقتی نشه مجبوره آدم 

من برای پسرم حریره بادام ک درست میکنم تخم مرغ آب‌پز رو له میکنم داخلش یه کمم گلاب و دارچین میزنم الب ...

آره عزیزم منم از این ترفندها بکار میبرم ولی خودم میذارم دهنش خودش نمیخوره ، دختر من عاشق زیتون هستش ، میگم اینو بخور بهت زیتون بدم بعدم یه تیکه کوچولو زیتون میذارم دهنش تا قورت بده بقیه غذاشو ، یعنی داستان داریما ☹️☹️☹️ از ایناش خسته شدم