2777
2789
عنوان

درماه چقدر هزینه شارژ و نت میکنین

215 بازدید | 20 پست

خودم ۱۲۰/۱۵۰

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک میلیون اکثرشم هزینه اینترنته الانم که نتارو گرون کردن من ۱۵ گیگ میخریدم ۶۰ و خورده ای الان شد ...

یک میلیون 😳

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یک میلیون اکثرشم هزینه اینترنته الانم که نتارو گرون کردن من ۱۵ گیگ میخریدم ۶۰ و خورده ای الان شد ...

وای فای ندارید ؟ اگه دارید حجم بالاتر بزن ارزون تر در میاد چقدر گرونه برای شما من ۶۰ گیگ با سرعت ۸ مگ ۱۳۰ میزنم قبلا ۹۰ بود

وای فای ندارید ؟ اگه دارید حجم بالاتر بزن ارزون تر در میاد چقدر گرونه برای شما من ۶۰ گیگ با سرعت ۸ م ...

البته این فقط اینترنته برای گوشیمم بعضی وقتا ۷ گیگ میزنم این ماه مزدم نمیدونم چنده 

و دیگه پول تلفن خونه و گوشی خودم و همسرم نمیدونم چقدره ولی من خیلی تلفنی با دوستم صحبت میکنم روزی ۲ ۳ ساعت 

تلفن دفتر و وای فای همسر ام و اینا که به کنار

البته این فقط اینترنته برای گوشیمم بعضی وقتا ۷ گیگ میزنم این ماه مزدم نمیدونم چنده  و دیگه پول ...

وای الان که دارم میبینم چقدر پول برای اینترنت و شارژ میذیم

البته دفتر من و همسرم و خونه تلفناشو زیاد مصرف نمیشه

وای فای ندارید ؟ اگه دارید حجم بالاتر بزن ارزون تر در میاد چقدر گرونه برای شما من ۶۰ گیگ با سرعت ۸ م ...

همراه اول میخرم دیگه

۱۵ گیگ ۴ ماهه ۹۰ و خورده ای

نه وای فای نداریم چون خط تلفن اصلا نگرفتیم😂