2777
2789
عنوان

جهیزیه بیاین

466 بازدید | 28 پست

بچها من هنوز مجردم ولی ایا اشتباه میکنم که دارم وسایل برقی کوچیکمو مارک عالی میخرم کم کم؟ خیلیا میگن اشتباه میکنی اخه مگه وسایل برقی برند های خوب و معروف از مد میوفتن؟😐من خودم شاغلم و با پول خودم میخوام جهیزیمو بخرم اگه بزارم دم ازدواجم خیلی بهم فشار میاد خب!!

ساکن شمال زیبا💚 دلتون بسوزه ما داخل مسافرت شما زندگی میکنیم😌😂😍✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم مادرم از زمان مجردیم همه رو گرفته بود 

وسایل برقی ک از مد نمیوفته عزیزم . بجاش الان ک عقد کردم همه تمرکزمو گذاشتم فقط برای چیزهای تو چشمش تر این خیلی خیلییی خوبه و دستم کاملا بازه 

البته من خودم بجای اینک تمام پولمو بذارم برای جهیزیه یکم طلا و ماشین گرفتم برای خودم . ب نظرم اینجوری خیلی بهتره 

نه خب خوبه اما شاید قدیمی بشه برای همین برو سکه بخر پس انداز کن

اخه مثلا برند بوش و فیلیپس از مد میوفته؟

اتفاقا مارکای معروف کم کم دیگه پیدا نمیشن بشن هم همه فیکن ،مثلا ما ده سال پیش ال‌جی خریدیم الان اصلا نیست بوش خریدیم الان همه تقلبی شده مارکای اصل و معروف نایاب میشن اگه داشته باشی عالی

اتفاقا مارکای معروف کم کم دیگه پیدا نمیشن بشن هم همه فیکن ،مثلا ما ده سال پیش ال‌جی خریدیم الان اصلا ...

ممنون عزیزم

بهترین کار رو می‌کنی عزیزم 

هر کیم میگه نخر بهش گوش نده 

من الان عقدم دارم جهیزیه میگیرم خیلی سخته واسم 

قبلا مامانم می‌گفت بزار برات بردارم میگفتم ول کن عامو حالا کو تا ازدواج مگه بیکارم دور خودم وسایل جمع کنم 

الان همش میگم کاش گذاشته بودم برام برداشته بود