2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میخوای سقط کنی؟

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

چیکار کنم آخه غم وجودمو گرفته 😭چرا اثر نکرد این لکه بینی رو چجوری زیاد کنم

دقیقا سال۹۹بود که سقط کردم منم باقرص توی خونه که یهو سرچ کردم توگوگل وبا نی نی سایت اشناشدم هعی خدا اسی من یادمه قرص زبانی و واژن ک زدم درد ولکه بینی داشتم ولی روز بود اینقدر طناب زدم اینقدر چیز سنگین بلندکردم ودویدم زعفران نمیدونم جعفری جوشوندم عروس نمیدونم چی چی هم خوردم نصف شب یچیزی مثل ماهی لیز ازم رفت 😢😢همون بچه بود 

اسی باید هردوساعت سروقت یکی زیرزبونی یکی واژینال وقفه توش نندازی 

میدونی اولش یدونه زیر زبانی یدونه واژینال بعد ۴۵دیفه بازم‌تکرار کردم تا ۶تا بعد دیدم به درد خیلی معمولی با لکه بینی معمولی زنگ زدم پرسیدم گفت به فاصله یه ساعت بازم‌دوتا زیر زبانی بزار ولی فقط لکه بینی دارم😭