2777
2789
تایم صبحانه هم خوبه هم بد اینجا تازه ساعت ۷و۴۵ بچه ها میرن مدرسه ....

برای ما خوب نیست ترجیح میدادم با دوتا بچه که یکیش خوابش تنطیم نیست دیرتر بره چون پسرم لب به صبحانه نمیزنه الکی پول دادیم

درخواست دوستی نمیپذیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نخوابیدم گلم.دخترم کوچولوعه نمیخوابه.شبا بیدار میمونم تا چهار با دخترم.چهار اون میخوابه بیدار میمونم ...

خدا کمکت کنه وخدا قوتت بده  پ کی میخابی داغون میشی

https://daigo.ir/secret/41700181532

سزارین بودم اما اگه میتوتی بزاربچه تو شکمت بمونه جون بگیره 

با این مشکلاتی که من تو این دو هفته برام درست شده برای بچه هم ریسکه 

هم بند ناف براش خطر داره 

هم حساسیت بدن من به جفت باعث که باعث تهوع و بی اشتهایی شده 

حتی قرص آهن م رو هم نمی تونم بخورم 

مدام هم نوا قلب دارم میگیرم 

تمام اینها برای 

الهی بمیرم برای کی بیمارستانی عزیزم ایشالا هر چی سریعتر خوب بشن اره خوردم باشه چشم حتما میخورم گلم&n ...

خدا نکنه گلم.دخترم یکسالشه پسرم هشت سال برای این دوتا .دو روزه خوب شدن و خونه هستند.البته خوب که نه ولی بهترن.دختر کوچولوم اب شد.توروخدا نذار به اینجاها بکشه خیلی قوی و خطرناکه ویروسش

درخواست دوستی نمیپذیرم
اجرت این شبا بی خوابی کشیدی رو خدا بهت میده یه آیه قرآن هست میفرماید آری) مسلّماً با (هر) سختی آس ...

همین که مامانم سلامتیشو بدست بیاره عین اینه که خدا بهم پاداش داده یکساله و نیم یه چشمم اشکه بوده یکی خون 

با این مشکلاتی که من تو این دو هفته برام درست شده برای بچه هم ریسکه  هم بند ناف براش خطر داره& ...

ـا

اگه میخای زود بستریت بکنن فقط بگو بچم حرکاتش خیلی کم شده وتکون نمیخوره سریع میبرنت برا زایمان 

https://daigo.ir/secret/41700181532

از خواب پاشی؟؟؟؟؟اصلا نخوابیدم .یکسال و نیمه که شب نخوابیدم اصلا یادم رفته تو تاریکی خوابیدن چه حسی ...

وای خدای من چقدررررررررر سخت😱

چطور میتونی 

انشالله خدا بهت توان و سلامتی بده عزیزم❤️

من خیلی خواب برام مهمه شبایی ک دیر بخوابم حداقلش تا یازده دوازده ظهر خوابم

خدا نکنه گلم.دخترم یکسالشه پسرم هشت سال برای این دوتا .دو روزه خوب شدن و خونه هستند.البته خوب که نه ...

مادر بمیرم برای این فندقات ایشالا خیلی زود خیلی زود خوب بشن قربونت برم چشم حواسم هست 

۲ سال مقاومت کردم که ثبت نام نکنم دیگه امشب نتونستم جلوی خودمو بگیرم 😂 درخواست دوستی ندید لطفا اقایون به خصوص و لایک نکنید ممنون