2777
2789
عزیزززززم ایشالله به سلامتی باتن سالم منم سه ماه نیم میشه که زایمان کردم دورازگوشت یه بارداری خیلییی ...

ای بابا 

طبیعی بودید یا سزارین ؟ 

برام دعا کنید دکترم قبول کنه این هفته عملم کنه 

یکشنبه هفته آینده برایم تاریخ زده 

ولی واقعا دووم نمیارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تصورشم برام وحشتناکه ک بخام یه ساعت دیگ از خواب پاشم پسرمو ببرم مدرسه😱😂

از خواب پاشی؟؟؟؟؟اصلا نخوابیدم .یکسال و نیمه که شب نخوابیدم اصلا یادم رفته تو تاریکی خوابیدن چه حسی داره.چون یه کوچولو هم دارم که شبا نمیخوابه.درست وقتی این یکی میخوابه اون یکی رو باید تر و خشک کنم نوبتی هستند

درخواست دوستی نمیپذیرم
گریه چرا،خب خدا رو شکر الان حالش خوبه،همیشه مثبت نگاه کن ب خدا دیدم هر چی اه ناله بیشتر کنی و نگرانی ...

خدا را هزار هزار  بار شکر میکنم مردمو و زنده شدم تا جراحی کرد چقدر یکسال و نیم زجر کشید به خاطر بیماریش شبی نبود که با گریه نخوابم الحمدالله که به خیر گذشت خدایا شکرت تا آخر عمرم شکرتو به جا میارم   

ازالعان بخاطر مدرسه پسرت بیداری؟؟ 

نخوابیدم گلم.دخترم کوچولوعه نمیخوابه.شبا بیدار میمونم تا چهار با دخترم.چهار اون میخوابه بیدار میمونم که ۶خواب نمونم پسرمو ببرم مدرسه.هفت و نیم هشت که برمیگردم میخوابم تا یازده .چندماهه وضعم اینه

درخواست دوستی نمیپذیرم
خدا را که هزار هزار بار شکر میکنم مردمو و زنده شدم تا مامانم عمل کرد شبی نبود که با گریه نخوابم به خ ...

اجرت این شبا بی خوابی کشیدی رو خدا بهت میده

یه آیه قرآن هست میفرماید

آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است