2777
2789
وای خدای من چقدررررررررر سخت😱 چطور میتونی  انشالله خدا بهت توان و سلامتی بده عزیزم❤️ من خیل ...

چاره ای جز تحمل نیست.منم تا قبل از مادر شدن بیخوابی برام مهم بود خیلییییی .الان ولی بیشتر فشار عصبی غذا نخوردن دخترم اذیتم میکنه 

درخواست دوستی نمیپذیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین که مامانم سلامتیشو بدست بیاره عین اینه که خدا بهم پاداش داده یکساله و نیم یه چشمم اشکه بوده یکی ...

انشاءلله خدا به حق حضرت فاطمه الزهرا(س) سلامتی کامل به مادرتون عطا کنه

سلامت و خوش باشین کنار هم🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲📿📿📿📿📿📿📿📿🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹انشاءلله الهی آمین

وای خدای من چقدررررررررر سخت😱 چطور میتونی  انشالله خدا بهت توان و سلامتی بده عزیزم❤️ من خیل ...

عشق بچه ادم زنده نگه میداره مطمعنن تو هم باشی باز تحمل میکنه،چون خدا اون موقع تحمل و توانت برا مراقبت از بچها زیاد میکنه

من ۳۷  قصد داریم اقدام کنیم ولی خیلی متاسفانه میترسم، نیگن سن بالا بارداری سختتره

والا نمی دونم هر بدنی یه طوره 

من سر بچه اولم اصلا اینقدر اذیت نشدم 

ولی خوب در کل من الان ۳۴ سالمه و از ماه دوم نمی تونم درست راه برم از شدت درد ولی خیلی ها هم میان مطب که روزهای آخر هست و خیلی راحت راه میرن یا تنگی نفس ندارن 

هر بدنی یه طوره سنشون از من بیشتره 

من 39سالمه سه ماهه زایمان کردم کجاسنت بالاس

آخی مبارک باشه چشمت روشن،به سلامتی انشاءلله عزیزم😍

والا هر دکتر زنانی رفتم گفت تازه یادت افتاده 

چند ساله همین حرفو میزنن بهم

منم هی انداختم عقب تر

دست تنها هم هستم 

چاره ای جز تحمل نیست.منم تا قبل از مادر شدن بیخوابی برام مهم بود خیلییییی .الان ولی بیشتر فشار عصبی ...

منم مادر شدم ولی شکر خدا حداقلش شبا میخوابید ولی روزا عذابم میداد ولی خب شما خیلی فشار روته و اینک برا سلامتیت خوب نیس ک اصلا نخوابی اونم خواب شب ک بدنت نیازشه 

همسرت کمکت نمیکنه؟

عشق بچه ادم زنده نگه میداره مطمعنن تو هم باشی باز تحمل میکنه،چون خدا اون موقع تحمل و توانت برا مراقب ...

دقیقا وصدرصد ومنی که هفت تابچه دارم چی بگم 😅

https://daigo.ir/secret/41700181532