بچها بنظرتون پسری که اینحرفو میزنه به ازدواج با من فکرمیکنه؟یا الکی گفته شما چی برداشت میکنید🥺؟
____ پیام خودش:
ولی بهت گفتم من قصدم ازدواج نیس تا ب اونچیزا که نرسم ازدواج نمیکنم، یهو دیدی کارم چندماه دیگه اوکی شد یهو دیدی چندسال باهم بودیم بعد چرا ازدواج نکنیم میکنیم ولی شاید رابطمون جوری بشه ب ازدواج ختم بشه اگه تو اوکی باشی اگر من اوکی بشم ولی باید هردو ب چیزایی که خواستیم برسیم بعد ی زندگی موفقی شروع کنیم این
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا اینجا توقع دارن همه پسرا از روز اول بیان رسمیش کنن شاید سنش کمه شاید شرایط ازدواج نداره ...
صد در صد فعلا اول راه رابطه ایم و واقعا شرایط نداره الان برای ازدواج تا موقعی که کارش درست نشه اگه کارش درست شدو باز نخاد ازدواج کنه یعنی بلوف زده ولی تا قبل کارش واقعا نمیتونه
کلا اینجا توقع دارن همه پسرا از روز اول بیان رسمیش کنن شاید سنش کمه شاید شرایط ازدواج نداره ...
پسره از روز اول میگفتمن عاشقتمو قصدم ازدواجه اصن میگم یکارای برات میکرد میگفتی دیوونت شده خانوادشم صحبت کردن اخرشم یه بهونه اورد نمیتونیم ازدواج کنیم بعدم خیانت کرد اینی کهمیگفت باید راجب مهریه صحبت کنیمو تو زن من نشی دیوونهمیشمو