2777
2789
عنوان

ازدواج

196 بازدید | 20 پست

بچها بنظرتون پسری که اینحرفو میزنه به ازدواج با من فکر‌میکنه؟یا الکی گفته شما چی برداشت میکنید🥺؟

____
پیام خودش:

ولی بهت گفتم من قصدم ازدواج نیس تا ب اون‌چیزا که نرسم ازدواج نمیکنم، یهو دیدی کارم چندماه دیگه اوکی شد یهو دیدی چندسال باهم بودیم بعد چرا از‌دواج نکنیم میکنیم
ولی شاید رابطمون جوری بشه ب ازدواج ختم بشه اگه تو اوکی باشی اگر من اوکی بشم ولی باید هردو ب چیزایی که خواستیم برسیم بعد ی زندگی موفقی شروع کنیم این 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی واقعا تشخیص نمیدی سر کارت گذاشته؟

اخه چرا ما نه رابطه جنسی داریم نه چیزی میدونم دوسم داره حتی وقتهایی بوده که داشته رابطمون کات میشده ولی نگهش داشته بدون اینکه چیزی ازم بخاد

اخه چرا ما نه رابطه جنسی داریم نه چیزی میدونم دوسم داره حتی وقتهایی بوده که داشته رابطمون کات میشده ...

خب دیگه همین مدلی میخواد نگهت داره بیشتر مردا همون حرف زدن با دختر هم ارضاشون نیکنه

میگه الان باهم خوش باشیم

شاید گرفتمت

ولی ممکنم هست از یکی دیگ خوشم اومد نگرفتمت

یعنی تورو توو آب نمک خوابونده

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
میگه الان باهم خوش باشیم شاید گرفتمت ولی ممکنم هست از یکی دیگ خوشم اومد نگرفتمت یعنی تورو توو آب ...

از من رابطه جنسی نمیخاد،و بهم ثابت کرده پامه تازه ام اشنا شدیم

قبلا با یه نفر بودم میگفت من عاشقتم میخام بگیرمتو حتی با مامانم صحبت کردن ولی خیانت کرد...

از من رابطه جنسی نمیخاد،و بهم ثابت کرده پامه تازه ام اشنا شدیم قبلا با یه نفر بودم میگفت من عاشقتم ...

خودتو میخوای متقاعد کنی چرا دیگ تاپیک زدی

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
بعنوان یه پسر بنظرت اونایی ک قصید ازدواج دارن چ میگن ببخشیداا ولی اگه تونستی جواب بده

بنظر من هیچی نمیگن تا رفتارو اخلاق دخترو ببین 

من خودم خواستگار داشتم با‌پیچ البته دوست بودیم میگفت من عاشقتمو اصلا یکارای میکرد میگفتی دیوونته با مامانم اینام صحبت کردن ولی اخرش خیانت کرد همش میگفت باید زنم شیوبه‌حرف‌نیست بنظرم