2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 20 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب شاید واقعا الان شرایط ازدواج نداره چرا باید الکی بگه ازدواج کنیم؟ چرا انقد بد بینید به همه پسرا؟

منم همینو میگم مردم خیلی منفی نگرن بخدا ی ادمای هستن میگن‌ من قصدم ازدواجه ازت سواستفاده میکنن بعد ولت میکنن این‌میگه‌من‌نمیخام زنو بچم بدبخت شن میخام اول کارمو درست کنم

منم همینو میگم مردم خیلی منفی نگرن بخدا ی ادمای هستن میگن‌ من قصدم ازدواجه ازت سواستفاده میکنن بعد و ...

کلا اینجا توقع دارن همه پسرا از روز اول بیان رسمیش کنن

شاید سنش کمه شاید شرایط ازدواج نداره 

ولی خب یه جوری نباشه عمرتو پاش تلف کنی آخرشم ولت کنه بره ها. حواستو جمع کن ببین ارزششو داره یا داره بلوف میزنه

کلا اینجا توقع دارن همه پسرا از روز اول بیان رسمیش کنن شاید سنش کمه شاید شرایط ازدواج نداره  ...

صد در صد فعلا اول راه رابطه ایم و واقعا شرایط نداره الان برای ازدواج تا موقعی که کارش درست نشه اگه کارش درست شدو باز نخاد ازدواج کنه یعنی بلوف زده ولی تا قبل کارش واقعا نمیتونه

کلا اینجا توقع دارن همه پسرا از روز اول بیان رسمیش کنن شاید سنش کمه شاید شرایط ازدواج نداره  ...

پسره از روز اول میگفت‌من عاشقتمو قصدم ازدواجه اصن میگم یکارای برات میکرد میگفتی دیوونت شده خانوادشم صحبت کردن اخرشم یه بهونه اورد نمیتونیم ازدواج کنیم بعدم خیانت کرد اینی که‌میگفت باید راجب مهریه صحبت کنیمو تو زن من نشی دیوونه‌میشمو