2777
2789
عنوان

طلاق😔

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 52 پست
کاش کنار هر ازدواج یه دور مشاوره اجباری هم بود و طول زندگی هم مثل سلامتی جسم همش چک می‌شدیم 

احنق ها مشاوره رو میزارن زمانی که میرن دادگاه برای طلاق یک خانومی اولین جلسه رو که مشاوره رفته اخرش کفته اینهارد تلان نیگید به جه دردمیخوره بدرد جیب شما فقز نیخوره تابحال چنددتفر و بزتدکی برگردونیدید ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا سر رفیق شدید بعد سر اینکه کار نمی‌کرد بعد منم اشتباهات داشتم بعد اینکه سر اینکه مستقل نمیشد و ب ...

بچه نداری فرار کن

میخوای چه بلایی سرت بیاره که بری؟جدا بشی

تا نکشتت برو 

مردی که کتک میزنه ترک نمیکنه بدتر هم میشه  میزنه ناقصت میکنه پاتوداغون کرده بس نیس؟

آقا هستم اولن اگه همسر شما دست بلند کنه ومورد کتک کاری قرار بگیرید و شما شاکی بشی حدود ۶ ماه به بالا زندانی داره حتی اگه بی جهت هم باشه بانو شخصی که چنین کاری کنه از نظر روحی اشکال داره توی جدایی که درخواست بدین شما از طرف دادگاه معرفی میشن مشاوره تو مشاوره سعی کن خونسردی خودتو حفظ کنی و اعصبانی و ناراحت نشو اگه شدی دکتر شمارا مقصر میدونه طوری صحبت کن که او بهم بریزه و اعصبانی بشه و خوده دکتر میدونه که شوهرت از نظر روحی وجسم سالم نیست و درخواست جدایی میده که این شخص کاملا اشکال داره و نامه میزنه روی پرونده و رای دادگاه برای طلاق صادر میشه  شخصی که قدرتو نمیدونه بزار بره ناراحت نشو واصلا فکرش هم نکن  پاي باشی 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

تجربه به من ثابت کرده هر موقع مردی زنشو کتک زد اون زن بااااااید بره شکایت کنه باید بره پزشکی قانونی و جراحاتش ثبت بشه حتی اگه قصد طلاق نداره ، کارشو جوری پیش ببره که مرد نفهمه چون آدم از فرداش خبر نداره که حداقل چندتا مدرک دستش باشه 

همه چی درست میشه
الهی بمیرم برات عزیزم خوب کردی جدا شدی انشالله بهترین ها برات رقم بخوره انشالله موفق ترین خوشبخت تری ...

خدا نکنه عزیز دل ناراحت نباش درست میشه همه چیز به مرور زمان خدا بزرگه