2777
2789
عنوان

طلاق😔

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 52 پست
خانوادش لوسش کردن؟  سر یه کار بند میشه؟  میبخشی میپرسم میخام تو تصمیم گیری کمکت کنم

عزیزم وابسته خانوادش تو کلام نمیگه ها مغروره غده ولی پیش اونا فعلا تو ی خونه زندگی میکنم داره طبقه بالا می‌سازه ولی کلن وابسته فک فامیلشه از اونجا هم تکون نمیخوره منم تو اون خونه دارم خفه میشم 

آخه سختمه بعدا باهاش چش تو چش بشم چون فامیلیم اگ زن بگیره برا اون خوب شه اگ تقصیر من ببش تر بوده چی ...

منم هزار تا اگ اگ داشتم تو ذهنم ولی نشستم با خودم فکر کردم وقتی دوسم‌نداره اگه داشت به خاطر من خیلی کارا می‌کرد ولی نکرد این اگ های تو باعث میشه بری توی اون زندگی یه بچه بیاری و با بچه جدا بشی الان سنی نداری  جداشو و به زندگیت ادامه بده اگ زن گرفت بگیره مهم نباشه برات مهم اینه ک تو انقدر موفق بشی یه روز به خودش بیاد ببینه کیو از دست داده اگه شوهرت درست میشه زندگی کن ولی اگه این چیزایی ک میگی بیشتر از ۵ماهه که ادامه داره طلاق بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هزار تا اگ اگ داشتم تو ذهنم ولی نشستم با خودم فکر کردم وقتی دوسم‌نداره اگه داشت به خاطر من خیلی ...

من بعد از کتک چند روز صبر کردم شاید باهام حرف بزنه نزد بعد اومدم خونه پدرم سر بزنم نگفتم دعوامون شده دوباره هیچ پیامی نداد کاری نکرد نیومد دنبالم مجبوری موندم دگ خستم بخدا کاش بیاد مشاوره ولی مغروره

من بعد از کتک چند روز صبر کردم شاید باهام حرف بزنه نزد بعد اومدم خونه پدرم سر بزنم نگفتم دعوامون شده ...

ببین شوهر منم اومد مشاوره فقط به مسخره گرفت خوب نشد ببین دارم خواهرانه بهت میگم این مزد مرد نمیشه کشی که انقدر رفیق بازه کسی که مشروب میخوره همیییشه اگه تفریحی بخوره اشکال نداره ولی کسی که زیاد میخوره یعنی معتادش کارم که نمیکنه به چه امیدی میخوای باهاش زندگی کنی میخوای با یه بچه یاد این روز بیوفته بگی کاش طلاق میگرفتم همون‌موقع شوهر من وقتی منو کتک میزد میومد معذرت خواهی نمیکرد ولی یه جوری نشون میدان پشیمونم شوهر تو حتی یه زنگ نمیزنه یه پیام نمیده دختر خوب برو خونت وسایلتو جمع کن درخواست طلاق بده و برو خونه‌ پدر مادرت یه شغل برای خودت ایجاد کن موفق شو یه ازدواج خوب بعدااا ۱۰ سال دیگه داشته باش زندگیتو بساز

من خیلی سخت به یکی پیشنهاد طلاق میدم

اینجا شما دومیش هستی

من همچین شخصیتی از نزدیک دیدم

حرمتا شکسته روتون به هم باز شده رفیق بازی خیلی سخت میزاره کنار شاید غیر ممکن

مصرف مشروبش هم در آینده زیاد میشه

طلاق بگیر

اگه بچه داشتی هرگز این پیشنهاد و نمیدادم

احساس میکنم عذاب وجدان داری ول کن تجربه میشه آیندت بهتر بسازی

من پسر خاله دختر خاله دیدم از هم جدا شدن فامیلی و ول کن

باز بر حسب حرفای شما گفتم خوب فکر کن

ببین شوهر منم اومد مشاوره فقط به مسخره گرفت خوب نشد ببین دارم خواهرانه بهت میگم این مزد مرد نمیشه کش ...

ن تازه حق ب جانب هم هس مخم هنگ کرده چرا اینجوری شد بختم چق بی ارزشم دگ هیچی درس نمیشه ب زور رفت سر کار الانم کار میکنه از بیکاری درومده ولی چ فایده اون همیشه منو مقصر میدونه این بیشتر منو عذاب میده

میشه مشکلات تورو بدونم عزیزم

شوهر من منو سر چیزای الکی کتک میزد خیلی عصبی بود خیانت می‌کررد بهم وقتی میفهمیذم منو کتک میزد حدودا ۳ماه اینجوری بود خیلی بد بود خیانتاش رفیق بازیاش شب تا صبح بیرون بودنش  درست شد همه ایناس خوب شد زندگیمونو‌ داشت جمع و جور میکرد ولی از همه بدتر کار نمیکرد خیلی بی مسئولیت بود خیلی فقط به فکر خودش بود منو اصلا آزاد نمیزاشت حتی تا خونه خواهرم نمیتونستم برم تنها به هیچ وجه ۳سال باهاش زندگی کردم خیلی خیلی عاشقش بودم خیلی آخرین دعوامون انقدر منو کتک زده بود که دست راستم شکسته بود من بازم با اون حال نخواستم طلاق بگیرم ولی دیگه نرسیدم از اینکه با یه بچه جدا بشم مردی که کار نمیکنه رفیق باز بوده یا شده خیانت کرده بوده یا میکنه خوب نمیشه بشه هم برای یه مدت کوتاه پس خودتو اذیت نکن من تفاهمی جدا شدم هیچی ام ازش نگرفتم حدودا ۱ ماه طول کشید 

ن تازه حق ب جانب هم هس مخم هنگ کرده چرا اینجوری شد بختم چق بی ارزشم دگ هیچی درس نمیشه ب زور رفت سر ک ...

این بدترین چیزه مردی که خودخواهه بازم خودت میدونی اگه میدونی میتونی درست شکمی برو درست کن اگه میدونی نمیشه زودتر جدا شو

من خیلی سخت به یکی پیشنهاد طلاق میدم اینجا شما دومیش هستی من همچین شخصیتی از نزدیک دیدم حرمتا شکس ...

مصرف مشروبشون ک خانوادگی بالاس بیشتر از این نمیشه بعد اگ ی جاهایی غرور نداشت کار ب اینجا نمیرسید من دوس داشتم زندگی کنیم دوس داشتیم اصلا بعضی شبا فق بریم با ماشین دور بزنیم هیچی نخریم ولی دو نفری بریم!با حال خوب ولی  من اولویت نیستم انگار انگار دلش از من سیاهه هر چقدر منت بکشم فایده نداره چون پرو تر میشه اگ آدمی بود رودار نمیشد با منت کشی این کارو میکردم

شوهر من منو سر چیزای الکی کتک میزد خیلی عصبی بود خیانت می‌کررد بهم وقتی میفهمیذم منو کتک میزد حدودا ...

الهی بمیرم برات عزیزم خوب کردی جدا شدی انشالله بهترین ها برات رقم بخوره انشالله موفق ترین خوشبخت ترین بشی برای منم دعا کن

بیشتر از این خانوادم اذیت نکن جدا شو  سخته ولی محکم باش  از اون روزی بترس که خدای نکرده ...

میترسم خیلی میترسم از همه چی ب مادر پدرش گفته بود ترین دنبالش حتی چقدر حق ب جانبه البته اینو بگم هر دومون دلمون سیاه شده ولی اون فک میکنه باعث  همه چی منم