خانوما من همسرم خیلی اختلاف داریم خیلیییییییییی دعواهای زیاد حس میکنم هیچکی مث ما نیس این آخرین بار کتک کاری کرد پام ترک خورد گرفتم کارمون ب جاهای باریک کشیده و من خونه پدرمم حس میکنم خیلی دلش از من سیاه شده اونم و دگ امیدی ب درس شدن نیس خیلی غصه میخورم خیلی جوری قلب درد شدید گرفتم
کاش کنار هر ازدواج یه دور مشاوره اجباری هم بود و طول زندگی هم مثل سلامتی جسم همش چک میشدیم
احنق ها مشاوره رو میزارن زمانی که میرن دادگاه برای طلاق یک خانومی اولین جلسه رو که مشاوره رفته اخرش کفته اینهارد تلان نیگید به جه دردمیخوره بدرد جیب شما فقز نیخوره تابحال چنددتفر و بزتدکی برگردونیدید ؟
آقا هستم اولن اگه همسر شما دست بلند کنه ومورد کتک کاری قرار بگیرید و شما شاکی بشی حدود ۶ ماه به بالا زندانی داره حتی اگه بی جهت هم باشه بانو شخصی که چنین کاری کنه از نظر روحی اشکال داره توی جدایی که درخواست بدین شما از طرف دادگاه معرفی میشن مشاوره تو مشاوره سعی کن خونسردی خودتو حفظ کنی و اعصبانی و ناراحت نشو اگه شدی دکتر شمارا مقصر میدونه طوری صحبت کن که او بهم بریزه و اعصبانی بشه و خوده دکتر میدونه که شوهرت از نظر روحی وجسم سالم نیست و درخواست جدایی میده که این شخص کاملا اشکال داره و نامه میزنه روی پرونده و رای دادگاه برای طلاق صادر میشه شخصی که قدرتو نمیدونه بزار بره ناراحت نشو واصلا فکرش هم نکن پاي باشی
اهل جنوبم گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔
تجربه به من ثابت کرده هر موقع مردی زنشو کتک زد اون زن بااااااید بره شکایت کنه باید بره پزشکی قانونی و جراحاتش ثبت بشه حتی اگه قصد طلاق نداره ، کارشو جوری پیش ببره که مرد نفهمه چون آدم از فرداش خبر نداره که حداقل چندتا مدرک دستش باشه